Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Azra (20) z Farmy si to doma pekne vypila: Takto RODINA reagovala na jej SEX v televízii!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Finále Farmy je už síce za nami, no bývalí súťažiaci aj fanúšikovia ňou ešte stále žijú. A keďže účastníci sú už dávno doma, až doteraz odpovedajú na zvedavé otázky od divákov. No a jedna pikantná neminula ani Azru!

Azra to na Farme dala dokopy s o 10 rokov starším Bratislavčanom Denisom. Dvojica si síce na začiatku do oka nepadla, vzájomnú antipatiu ale napokon prekonali. A nielen to. Medzi dvojicou to začalo iskriť až natoľko, že medzi nimi vznikol mimoriadne intenzívny vzťah. 

A to dokonca až taký, že tento párik bol jediným, ktorý sa počas 15. série oddal aj všetkým intímnostiam. Azru síce vonku čakal priateľ, s ktorým sa dala dokopy dva týždne pred štartom reality šou, omnoho dlhší čas strávený po boku Denisa ale urobil svoje. Nuž a... Žiadnemu z divákov zrejme netreba pripomínať, že niekoľkokrát  si dopriali aj posteľné hrátky. 

Azra (20) z Farmy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A ani jedného z nich veľmi netrápilo, že ich neustále sledujú zvedavé objektívy kamier. Tie všetko zachytili, a tak sa v nejednej epizóde objavily zábery, z ktorých bolo zrejmé, čo v posteli robia, keďže ich perina sa neraz natriasala ako o život. A mnohých zaujímalo, ako na tieto verejné pikantnosti reagovali ich rodiny. 

Jeden z fanúšikov sa to teraz otvorene spýtal. „Čo hovoria tvoji rodičia na to, že si mala sex pred celým Slovenskom?" spýtal sa temperamentnej čiernovlásky. A tá si hneď pustila pusu na špacír. „Vieš, čo ti poviem. Nehovorili nič. Zostali ticho. Na týždeň,"  vyjadrila sa pobavene. A ako to má teraz s Denisom? „Stále sa bavíme. Kľud, ľudia," napísala k ich spoločnej fotografii. 

Azra (20) z Farmy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Farma 15Azra Sokira
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu