Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Podzámska po VYHADZOVE z psychiatrie: Opäť sa LIEČI... Nastúpila do tejto NEMOCNICE!

Elena Podzámska na premiere filmu Stand up Zobraziť galériu (4)
Elena Podzámska na premiere filmu Stand up (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nevzdala to! Rovnako ako väčšina z nás, aj Elena Podzámska trávila sviatky v kruhu svojich milovaných. Vianoce, ktoré si užila po boku svojich blízkych, však boli pre ňu ešte výnimočnejšie. Na rodinu veľa času nemala. Počas Druhého sviatku vianočného už zbalená prekračovala bránu psychiatrickej liečebne...

Približne v polovici októbra verejnosť šokovala správa, že Elena Podzámska sa lieči na psychiatrickej klinike v Pezinku. Nastúpiť mala ešte začiatkom toho istého mesiaca, pričom jej liečba prebiehala na oddelení KDZ, čiže klinike drogových závislostí. Spadajú sem všetky závislosti od drog cez alkohol až po hráčske závislosti. Jej najväčším problémom mal byť práve alkohol...

Podzámska po VYHADZOVE z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ešte väčšie prekvapenie nastalo dva týždne potom, čo sa jej liečba prevalila. Netrvalo dlho a herečka z nemocnice odišla. Avšak, nie preto, že by jej liečba dopadla úspešne. Práve naopak. Z kliniky ju údajne vyhodili. Podzámska vraj mala problém s drodržiavaním a rešpektovaním tamojších pravidiel. Túto informáciu koncom októbra priniesol denník cas.sk.

Svojim sledovateľom sa začala prihovárať prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Približne pred týždňom zverejnila selfie, ktorú okomentovala veľavravnými slovami. „Keď sa duša začína uzdravovať," napísala herečka. No a dnes už je jasné, že na tom, aby sa so svojimi démonmi vysporiadala, pracuje aj naďalej. Eňa totiž opäť nastúpila na liečenie. 

Podzámska po VYHADZOVE z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

Kliniku v Pezinku však vymenila za nemocnicu vo Veľkom Záluží. Informoval o tom týždenník Plus 7 dní, podľa ktorého liečbu na spomínanej klinike podstupuje už dlhšie, na sviatky vraj dostala priepustku, aby si ich mohla užiť medzi svojimi blízkymi. Už 26. decembra poobede sa však do Veľkého Zálužia vrátila. 

Elenu pri tom zachytil fotograf spomínaného týždenníka. Herečka za sebou ťahala zbalený kufor, odprevadiť ju bola jej dcéra Radka a neznámy muž. Veríme, že Eňa tentokrát vo svojom boji uspeje a z liečby sa naozaj vráti s uzdravenou dušou a v plnej sile. Držíme palce! 

Podzámska po VYHADZOVE z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: PsychiatriaEňa Podzámska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu