Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Strážené tajomstvo Gabiky Marcinkovej: Predčasne porodila... Dieťa ZACHRAŇOVALI LEKÁRI!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Gabika Marcinková aktuálne patrí medzi najpopulárnejšie slovenské herečky. Pôvabná umelkyňa je od roku 2015 vydatá sa speváka Martina Mihalčina, lídra skupiny Heľenine oči. Manželia sú rodičmi dvoch spoločných ratolestí - staršej Emky a mladšieho Jakubka. No a aktuálne vyšlo najavo, že čo sa týka pôrodov, ten prvý. kedy na svet priviedla dcérku, nebol práve ideálny...

Rok 2018 bol pre Gabiku Marcinkovú jeden z tých najkrajších. Z pôvabnej herečky sa prvýkrát stala mama, v októbri prviedla na svet dcérku Emu. Tá je dnes už veľká 5-ročná slečna, ktorá robí svojim rodičom obrovskú radosť. Pri jej narodení však prežívali aj ťažké chvíle. A herečka o tom prehovorila až teraz v rozhovore pre lekársky magazín inVitro. 

Prezradila, že jej prvý pôrod nebol ani zďaleka ideálny. „Skomplikovala ho preklampsia, predčasný pôrod, nízka pôrodná hmotnosť, cisársky rez a prvé dni, keď som bola od bábätka odlúčená. Všetkými fázami sme prešli tak nejako spomalene. Emu som prvýkrát mohla naživo vidieť až keď mala nejaké štyri dni, dojčiť sa nám podarilo až od šiestich aj keď som od pôrodu odsávala a posielala po manželovi mlieko, našťastie úplne bezproblémovo," rozhovorila sa herečka. 

Gabika Marcinková
Zobraziť galériu (4)
Gabika Marcinková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jej drobná princezná bola drobná úplne doslova. „Domov nás púšťali s necelými dvomi kilami, ale ja som sa cítila celkom sebavedomo. A bola som vďačná za všetky rady, ktoré som dostala od sestričiek na neonatológii," zaspomínala si na svoj pobyt v pôrodnici. Druhý pôrod synčeka Jakubka už, našťastie, prebehol tak, ako mal. 

„Prvé dieťa nám jednoznačne zachránili lekári. Druhé by som asi porodila aj sama doma, ale pravdupovediac, súkromie, intimitu a krásu som si vedela vytvoriť aj v pôrodnici. Šatky a nosiče nám veľmi pomohli pri kolískach a refluxe a celkovo pri uspávaní," dodala Gabika pre spomínaný magazín.

Strážené tajomstvo Gabiky Marcinkovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Strážené tajomstvo Gabiky Marcinkovej:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Gabika Marcinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu