Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Za známym fotografom smútia celebrity (†56): Náhla SMRŤ v spánku... TOTO ho vraj zabilo!

(Zdroj: pixabay)

PRAHA - Česko včera zasiahla správa o náhlom úmrtí fotografa celebrít Petra Mráčka. Len 56-ročný muž sa deň pred úmrtím sťažoval na prechladnutie a ráno sa už nezobudil. Podľa záchranárov ho zabilo toto!

Fotograf sa vraj cez víkend sťažoval, že je prechladnutý a potrebuje chorobu vyležať. „Áno, bol prechladnutý. Keď som v nedeľu večer odchádzal do práce, povedal mi, že si ide lahnúť. Ráno som sa vrátil a našiel ho bezvládneho v posteli,“ povedal Blesku jeho priateľ Lukáš Krajčo. Mráčkovi v tom čase už nebolo pomoci. 

„Sám som sa ho pokúšal oživovať, ale bolo to márne. Podľa prvých informácií od záchranky išlo najskôr o embóliu, ale ešte bude nariadená pitva,“ dodal zronený priateľ, ktorý smutnú správu musel oznámiť všetkým blízkym. K tým sa radí aj Lucie Vondráčková, Petr bol totiž jej dvorným fotografom a kamarátom. „Odmietala tomu uveriť. Nechápe, ako je možné, že sa niečo také stalo. Pár hodín predtým spolu hovorili a anii jeden netušil, že je to poslednýkrát,“ dodal Krajčo.

 „Ráno som mu písal na mobil, že sa na neho teším 16. decembra na vianočnom koncerte. Hneď potom mi volal jeho priateľ Lukáš, že zomrel. Petr bol môj dlhoročný blízky kamarát. Ešte z čias, kedy pôsobil a žil v Prostějove. V posledných pár rokoch mi so svojou agentúrou dosť pomáhal s propagáciou mojich projektov. A tiež mám vďaka nemu veľa skvelých reportážnych koncertných fotografií,“ zaspomínal si na fotografa Petr Kotvald. 

Viac o téme: Petr Mráček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu