Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Smutné narodeniny Haščákovej: Promi kamarátka na ňu nezabudla… Všetko najlepšie do neba!

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Minulý víkend zasiahla Slovensko mimoriadne smutná správa. Verejnosť sa dozvedela, že ešte 22.novembra zomrela nezameniteľná Barbara Haščáková († 43), ktorá v minulosti patrila medzi naše najväčšie hudobné hviezdy...

Barbarin život bol pod rúškom tajomstva, a to najmä odkedy sa presťahovala do Ameriky. Tam sa vydala za syna emigrantov z našich končín - Stevieho Soukupa. Aj napriek tomu, že dlhé roky žila za veľkou mlákou, na Slovensko sa občas vrátila a mala tu aj blízkych priateľov. 

Smutné narodeniny Haščákovej: Promi
Zobraziť galériu (2)

Medzi tých najlepších patrila herečka Silvia Šuvadová, so speváčkou si boli mimoriadne blízke. Stretávali sa ako v zahraničí, tak i na Slovensku, no a po celý čas udržiavali kontakt aj na diaľku. Ich priateľstvo bolo skutočne silné, o čom svedčia aj Šuvadovej príspevky a vyjadrenia. 

Jeden naozaj smutný na sociálnu sieť pridala práve dnes. Zosnulá speváčka by totiž oslávila 44. narodeniny. Tých sa už, žiaľ nedožila. Pri tejto príležitosti Silvia zverejnila dojímavé video, prostredníctvom ktorého svojej kamarátke zagratulovala aspoň do neba. Príspevok je plný ich súkromných fotografií, kde ešte Barbara pôsobila naozaj šťastne a bola plná života. Česť jej pamiatke. 

Viac o téme: Silvia ŠuvadováBarbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu