Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráska z markizáckej šou v spoločnosti s NOVÝM FRAJEROM: Zbalila tohto SPEVÁKA!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - V piatok večer sa v pražskom Fórume Karlín odovzdávali ocenenia pre najobľúbenejších hudobníkov. Pozvanie na galavečer Českého slávika prijala aj česká misska Andrea Bezděková (29), ktorú Slováci poznajú vďaka reality šou Survivor. A prvýkrát sa v spoločnosti objavila s novým priateľom. Aha, zbalila tohto speváka!

Andreu Bezděkovú slovenskí diváci spoznali začiatkom tohto roka vďaka reality šou Survivor. U našich západných susedov ju však poznajú už dlhé roky. V roku 2016 vyhrala súťaž krásy Česká Miss a reprezentovala Českú republiku na Miss Universe na Filipínach. V roku 2021 sa navyše dosť písalo o jej vzťahu s hercom Markom Lamborom. 

Kráska z markizáckej šou
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Láske však v ten istý rok odzvonilo a odvtedy sa o žiadnom mužovi v jej živote nevedelo. No kráska je po rokoch neúspešných vzťahov opäť zamilovaná. Ulovila speváka, ktorý si hovorí skrátka Sebastian... A v piatok sa s ním prvýkrát objavila v spoločnosti. „Som veľmi nervózna,“ priznala Super.cz Bezděková a partner ju doplnil: „Ešte pol hodiny dozadu sme uvažovali, či vôbec pôjdeme.“

Dvojica pritom v minulosti spolu vraj už randila. „Vídali sa nejaký čas. Andrea bola do neho blázon, ale obaja v tom čase nemali doriešené predchádzajúce vzťahy. Možno preto to vtedy medzi nimi nedopadlo,“ povedal Expresu zdroj z modelkinho blízkeho okolia. No osud dvojicu opäť zviedol dokopy a dnes už láske zjavne dali voľný priebeh. Pozrite, ako im to spolu pristane!

Kráska z markizáckej šou
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: SurvivorAndrea BezděkováČeský slavík 2023
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu