Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŠKANDÁL na Slávikoch: ÚTOK na českého speváka... Kričal "cigáň" a posypal ho múkou!

Ján Bendig na tohtoročných Slávikov tak skoro nezabudne.
Ján Bendig na tohtoročných Slávikov tak skoro nezabudne. (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - U našich západných susedov sa v piatok večer odovzdávali ocenenia pre najobľúbenejších hudobníkov. V pražskom Fórume Karlín sa zišli všetci, čo v českom šoubiznise niečo znamenajú. Chýbať nemohol ani bývalý superstarista Ján Bendig (29), ktorý je úspešným spevákom. Pri príchode na galavečer sa však stal obeťou nechutného útoku. Neznámy muž ho posypal múkou a kričal pri tom rasistické nadávky!

Obrovským škandálom odštartoval slávnostný galavečer odovzdávania cien Český slávik. Na speváka Jána Bendiga totiž pri príchode do Fórumu Karlín zaútočil neznámy muž. Priamo na červenom koberci k nemu pribehol, posypal ho múkou a počastoval ho rasistickými nadávkami. Pokrikoval po ňom "cigáň" a hneď po útoku utiekol. 

Speváka na slávnostné podujatie sprevádzal jeho dlhoročný partner Lukáš Rejmon, no ani on nestihol na počínanie neznámeho útočníka zareagovať. V tom čase zhodou okolností nebola na mieste ani žiadna ochranka. „Honza je úplne v háji. Čo keby to bola kyselina? Ja sa tu klepem v šatni a ochranka žiadna,“ povedal Rejmon českému eXtra.cz.

„Je to nechutné, chudák Honza, má úplne pokazený večer,“ povedala Super.cz jeho kamarátka Markéta Konvičková. Spevák sa pritom dlho spamätávať z útoku nemohol. Už pár minút po odštartovaní Slávikov ho totiž čakalo vystúpenie s Monikou Bagárovou. 

Viac o téme: Ján Bendig
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu