Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bývalá markizácka hviezda Ľubomír Karásek (65): Vyzerá ako smrtka a... Syn ho zachránil z dlžôb!

Ľubomír Karásek Zobraziť galériu (2)
Ľubomír Karásek (Zdroj: Tv Markíza)

SILADICE - Nie je na tom lepšie ani po rokoch v úzadí! Niekdajšia hviezda Markízy Ľubomír Karásek (65) aktuálne nechodí veľmi ani von. Väčšinu času je zavretý v dome, ktorý musel odkúpiť jeho syn. Svojho otca tak vytiahol z dlžôb...

Ľubomír Karásek bol kedysi moderátorom v televízii Markíza. Dvojicu tvoril s Mariannou Ďurianovou. Autonehoda v roku 2005, z ktorej sa dostával naozaj dlho, zapríčinila to, že sa do svojho kresla už nevrátil. A tam sa to všetko začalo. Rúcal sa mu život ako domček z karát.

Niekdajšia hviezda modrožltej televízie je podľa informácií Nového času momentálne na pokraji chudoby. „Syn mu pomáha, lebo Ľubo do roboty chodiť nechce, vyjadril sa, že on podradné roboty robiť nebude. Jeho žena a syn ho v tom dome nechali napokon bývať, inak by bol na ulici," pre spomínaný denník prezradila suseda.

Bývalá markizácka hviezda Ľubomír
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Aby syn Ľubo dostal svojho otca z dlžôb, musel si na dom zobrať hypotéku, inak by ho zobrali exekútori. „Jeho exmanželka býva vo dvore zozadu. No v tom dome on neplatí absolútne nič. Býva v jednej izbe, kde trávi všetok čas," dodala. Exmoderátor sa podľa tvrdení susedy pred ľuďmi skrýva a s nikým sa nerozpráva.

Ľudia ho ale v dedine, v ktorej žije, sem-tam zvyknú vídať. „Vyzerá, ako keby chodila smrtka domov spávať. Všetko na ňom visí. Poriadne neje, keď nemá peniaze. Občas čosi zje, ale to je málo. Sem-tam mu aj syn Ľubko dal peniaze, čo mu ho bolo ľúto," prezradila suseda. Karásek si zvykol aj požičiavať peniaze od rôznych ľudí, tí ho neskôr zháňali doma, aby im ich vrátil. Žiaľ, neúspešne.

Viac o téme: Ľubomír Karásek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu