Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

NAJLUXUSNEJŠÍ event roka sa koná už dnes: Dražba lístkov na VIP akciu... A z tohto muži padnú na zadok!

Gabriela Drobová je hostiteľkou večera. Zobraziť galériu (4)
Gabriela Drobová je hostiteľkou večera. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Po trojročnej pauze sa dnes večer koná jedno z najluxusnejších podujatí na Slovensku - Fashion Sparkling Charity Night. A mieria tam tie najväčšie hviezdy česko-slovenského šoubiznisu. Súčasťou večera bude aj charitatívna aukcia, ktorá ponúka hneď niekoľko atraktívnych darov. Dražiť sa budú lístky na nedostupnú VIP akciu a... Z tohto padnú muži na zadok!

Na Topkách sme už minulý týždeň informovali o veľkolepom návrate jedného z najluxusnejších podujatí roka. Po trojročnej pauze Gabriela Drobová opäť organizuje galavečer Fashion Sparkling Charity Night. Koná sa práve dnes a mieria naň tie najzvučnejšie mená česko-slovenského šoubiznisu.

NAJLUXUSNEJŠÍ event roka sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Ako už samotný názov napovedá, hlavným poslaním večera bude charita. Peniaze, ktoré sa vyzbierajú, poputujú na dva dobročinné projekty - Pomáhame deťom Národného centra detských chorôb a Liga pre seniorov občianskeho združenia Vetulus. Prítomní hostia sa do zbierky budú môcť zapojiť prostredníctvom dražby. Už pred týždňom sme na Topkách avizovali atraktívne dary, ktoré v nej budú.

NAJLUXUSNEJŠÍ event roka sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem fľaše exkluzívneho archívneho šampanského Piper Heidsieck, z ktorého sa vyrobilo iba 200 kusov (a len dva sú na Slovensku), sa budú dražiť aj verejnosti nedostupné VIP lístky do prvého radu na česko-slovenské finále modelingovej súťaže Elite Model Look a k tomu večerné šaty Elisabetta Franchi. No a pánov určite zaujmú VIP lístky na finále ATP mužov v Turíne. 

NAJLUXUSNEJŠÍ event roka sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Fashion Sparkling Charity Night
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu