Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

PRIZNANIE Juraja Baču: Prišlo to po TROCH ROKOCH!

Juraj Bača Zobraziť galériu (4)
Juraj Bača (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Juraj Bača je známy ako herec, ale aj moderátor verejnoprávnej relácie Pečie celé Slovensko. Po troch rokoch práce na tomto projekte prišiel prelom. Umelec vyšiel von s priznaním, ktoré nazval svojím coming outom.

Tretia séria šou Pečie celé Slovensko je už v plnom prúde. Amatérski cukrári súťažia pod dohľadom profesionálok Jozefíny Zaukolcovej a Petry Tóthovej, aj moderátorov Milana Juniora Zimnýkovala a Juraja Baču. 

A práve ten teraz prišiel so zásadným oznamom. „A je to tu. Môj coming out,” vyhlásil herec a moderátor. Jeho priznanie sa však netýkalo intímneho života. „Áno, začal som piecť. Po troch rokoch v najúspešnejšej a najsledovanejšej šou jesennej štruktúry som si povedal – nadišiel čas,” spresnil svoje odhalenie. 

PRIZNANIE Juraja Baču: Prišlo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JB)

Ako poznamenal, tráviť čas so šikovnými pekármi a nič sa nenaučiť, by bol hriech. „Takže tento rok bol iný. Vždy, keď na to bol priestor, vzal som si recept z technickej výzvy a šup k rúre. Na fotke vidíte môj historický prvý upečený dezert z našich výziev – rez Kardinál. Jožka dodnes neverí, že som ho upiekol ja sám,” prezradil Juraj. Ale priznal, že na neho dohliadal prvý víťaz súťaže Miňo a tiež cukrárka Natascha Pacal.

Ako druhé si vyskúšal langoše a teraz ich spokojne servíruje svojej rodine, keď príde na návštevu. 

PRIZNANIE Juraja Baču: Prišlo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JB)

Viac o téme: Juraj Bača
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu