Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Extravagantná módna šou: Vesmírna Drobná a naozaj VÝSTREDNÝ spevák!

Emma Drobná a Jordan Haj Zobraziť galériu (4)
Emma Drobná a Jordan Haj (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Veľkolepú módnu šou, ktorá priniesla množstvo extravagantných modelov, si tento týždeň nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Mnohí prišli v čiernom oblečení, ktoré je pre návrhára Marcela Holubca také typické. Speváčka Emma Drobná však čiernu nechala doma a pôsobila ako zo sci-fi filmu. Poriadne výstredný bol aj český spevák Jordan Haj.

Módna prehliadka sa netradične nekonala na móle, ale na piesku. Niektoré modely pripomínali morský svet, iné zas mali vesmírny nádych. Jednoznačne im však nechýbala extravagancia. 

Galéria: Modely Marcela Holubca

Tú vo svojich outfitoch ukázali aj viacerí hostia, ktorí sa prišli pozrieť na novú kolekciu. I keď mnohí pre túto príležitosť zvolili čiernu farbu, ktorá dominovala na mnohých prehliadkach Macela Holubca. 

Soňa Müllerová
Zobraziť galériu (4)
Soňa Müllerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Speváčka Emma Drobná sa vybrala trochu inou cestou. Oblečením aj mejkapom akoby stelesňovala vesmírnu tému, extravaganciu dodali naozaj obrovské metalické náušnice. Rovno z módnej šou by mohla ísť nakrúcať nejaký sci-fi film. 

Emma Drobná
Zobraziť galériu (4)
Emma Drobná  (Zdroj: Ján Zemiar)

Najodvážnejší bol jednoznačne český spevák Jordan Haj, ktorý sa čoraz častejšie ukazuje na slovenských podujatiach aj po boku svojej partnerky, speváčky a moderátorky Emmy Smetany. Jordan akoby sa inšpiroval dámskou módou a zvolil pokrývku hlavy a okuliare v retro hollywoodskom štýle. Doplnil to akýmsi kimonom a širokými nohavicami. 

Jordan Haj
Zobraziť galériu (4)
Jordan Haj  (Zdroj: Ján Zemiar)

Kto ďalší sa prišiel inšpirovať na módnu prehliadku, si môžete pozrieť v priloženej galérii. 

Galéria: Známe tváre na prehliadke Marcela Holubca

Viac o téme: Emma DrobnáJordan Haj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu