Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

EXKLUZÍVNE Nečakaný krok po 24 rokoch: Silvia Lakatošová KONČÍ s Miss Universe!

Silvia Lakatošová po 24 rokoch končí so súťažou krásy Miss Universe. Zobraziť galériu (2)
Silvia Lakatošová po 24 rokoch končí so súťažou krásy Miss Universe. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Už od nepamäti sme na území Slovenskej republiky mali dve súťaže krásy - Miss Slovensko a Miss Universe SR. Zatiaľ čo tej prvej sa riaditelia v priebehu rokov niekoľkokrát zmenili, tej druhej celých 24 rokov šéfovala Silvia Lakatošová (47). Tomu je však koniec. Známa tmavovláska sa rozhodla, že s Miss Universe končí!

Silvia Lakatošová bola celých 24 rokoch riaditeľkou súťaže krásy Miss Universe SR, ktorá posielala najkrajšie Slovenky na svetové finále. Rokmi sa dokonca snažila projekt inovovať a z televízneho prostredia sa presunula do online sveta. Teraz sa však rozhodla urobiť ešte odvážnejší krok. 

Galéria: Finále Miss Universe SR 2022:

Po dvoch desaťročiach totiž končí s Miss Universe. „Po 24 rokoch spolupráce s Miss Universe Organization, som sa rozhodla, nepokračovať a nedelegovať súťažiacu na svetové finále Miss Universe 2023,“ šokovala nás týmito slovami Lakatošová. 

Priznala tiež, že s touto myšlienkou sa pohrávala už roky. „Moje rozhodnutie zvažujem už 5 rokov a definitívne prišlo po tohtoročnom svetovom finále v New Orleans,“ vysvetlila riaditeľka. Z prostredia Miss a z beauty biznisu však nechce odísť úplne. Zmeniť by chcela len zahraničného partnera. 

„Neznamená to, že chcem úplne skončiť s Miss a beauty biznisom, akurát si chcem vybrať na spoluprácu iných zahraničných partnerov v rámci Miss. Z tzv. veľká štvorka - Big Four International Beauty Pageants budeme spolupracovať s Miss Earth, ktorej hlavná enviromentálna myšlienka a záchrana planéty ma oslovuje viac a je mi blízka,“ vysvetlila nám Lakatošová.

Historicky poslednou slovenskou Miss Universe sa tak minulý rok stala Karolína Michalčíková. Najbližšie už Silvia Lakatošová bude vyhlasovať Miss Earth SR. 

Poslednú Miss Universe SR Silvia Lakatošová organizovala v spolupráci so Zuzanou Plačkovou.
Zobraziť galériu (2)
Poslednú Miss Universe SR Silvia Lakatošová organizovala v spolupráci so Zuzanou Plačkovou.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Miss UniverseSilvia Lakatošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu