Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Takto ste hercov z Dunaja ešte NEVIDELI: Úplne NAHÍ na verejnosti!

Seriáloví Dávid a Kamil Zobraziť galériu (4)
Seriáloví Dávid a Kamil (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Fúú. Takto ste ich na obraze ešte nevideli! Dvaja herci z úspešného markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim službám sa objavili na verejnosti úplne nahí.

Dobový seriál z dielne televízie Markíza zožal naozaj veľký úspech. Diváci môžu aktuálne sledovať už tretiu sériu, ktorá prináša naozaj prekvapivé momenty. Tento projekt si získal srdcia mnohých ľudí a s obľubou ho sledujú každý utorok a štvrtok.

Stálicami v tomto počine sú aj herci Jakub Jablonský, ktorý stvárňuje žida Dávida Gutmanna, a Tomáš Pokorný alias právnik Kamil, ktorý je beznádejne zaľúbený do Kláry (Kristíny Svarinskej). Okrem toho, že sa ukazujú na obrazovkách modro-žltej televízie, hrajú spolu aj v divadle Stoka.

Takto ste hercov z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Takto ste hercov z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Presnejšie ide o inscenáciu Deň opričníka, ktoré malo v uplynulých dňoch druhú reprízu. Jakub a Tomáš ohúrili svojimi hereckými výkonmi aj prítomných priaznivcov divadelného umenia. Na záver predstavenia, pri klaňačke, sa spomínaní herci ukázali na pódiu úplne nahí.

Kým Jakub si svoje prirodzenie prekrýval aspoň rukami, Tomáš sa s tým "nebabral" a predostrel hosťom všetko ako na tácke. Tak takto ste ich ešte nevideli!

Takto ste hercov z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jakub JablonskýTomáš PokornýDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu