Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Maštalírova milenka prvýkrát ukázala frajera: Romantické zábery z dovolenky!

Sarah Arató Zobraziť galériu (3)
Sarah Arató (Zdroj: Ján Zemiar)

PULA - Sarah Arató (29) môžete poznať ako milenku Tomáša Maštalíra z dobového markizáckeho seriálu. V súkromí je však šťastne zadaná. Najnovšie ukázala svojho frajera. Čo poviete, pristane im to?

Herečka Sarah Arató vám môže byť dobre známa z markizáckych seriálov. Mohli ste ju vidieť v počinoch ako napríklad Klamstvo či Dunaj, k vašim službám. A práve v dobovom projekte televízie Markíza si zahrala po boku Tomáša Maštalíra.

V seriáli si strihla rolu krásnej doktorky a opatrovateľky Šarloty, ktorá sa starala o Leopolda Kučeru, pacienta na vozíčku. Ich vzťah nabral rýchle obrátky a bezhlavo sa do seba zamilovali. Leopold postupom času začal vykazovať náznaky posunu, ku koncu seriálu hýbal prstami, a preto sa rozhodol odísť do zahraničia za špeciálnou liečbou.

Maštalírova milenka prvýkrát ukázala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Podľa najnovších informácií sa v pokračovaní už neobjaví. Informovali sme o tom aj na portáli novinky.sk. To, čo bude s rolou herečky, je otázne, všetko však nasvedčuje tomu, že sa z deja vytratí, keďže sa v závere seriálu s Leopoldom rozišli. Dozvieme sa to už 22. augusta, kedy opäť na obrazovky zavíta váš obľúbený seriál.

Maštalírova milenka prvýkrát ukázala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Momentálne si Sarah užíva chvíle voľna v Chorvátsku. V seriáli síce hrá milenku slovenského sexsymbolu, ale v súkromí je šťastne zadaná po boku tohto muža! Spolu s priateľom, ktorého svetu ukázala po prvýkrát, zavítali do čarovného mesta Pula. Na svojom instagramovom profile sa podelila o pár romantických záberov z lode. S partnerom jej to veľmi pristane. Čo poviete?

Viac o téme: Tomáš MaštalírSarah AratóDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu