Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Náročné tehotenstvo známej Slovenky: Skončila v SLZÁCH... Zlé výsledky genetických testov!

Tehotenstvo známej Slovenky nebolo ľahké Zobraziť galériu (3)
Tehotenstvo známej Slovenky nebolo ľahké (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Lela Vémola (33), kedysi Ceterová, je dvojnásobná mamina. V roku 2019 priviedla na svet dcérku Lili a o dva roky neskôr porodila synčeka Rockyho. Známa Slovenka netajila, že prvé tehotenstvo bolo pre ňu veľmi náročné. Nielenže potratila, ale niekoľkokrát jej vyšli zlé výsledky genetických testov. Pri spomienke na toto obdobie sa jej stále hrnú slzy do očí...

Lela Ceterová sa do povedomia širšej verejnosti dostala ako partnerka zápasníka Karlosa Vémolu. Aj keď si ich vzťah prešiel mnohými krízami, párik to ustál a spoločne sa radujú zo svojich dvoch ratolestí. V roku 2019 bývalá playmate priviedla na svet dcérku Lili a o dva roky neskôr porodila chlapčeka Rockyho.

Ako časom priznala, prvé tehotenstvo pre ňu vôbec nebolo ľahké. Pred 4 rokmi totiž nenosila v brušku len jedno bábätko. Blondínka čakala dvojičky, no, žiaľ, v istý moment potratila. „Jednému bábätku prestalo biť srdiečko. Lekári sa obávali aj o život druhého bábätka,” vyjadrila sa v minulosti.

Náročné tehotenstvo známej Slovenky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.Č.)

Na svojom Instagrame si včera znovu zaspomínala na toto náročné obdobie. Táto spomienka ju dohnala až k slzám. Nielenže potratila, ale viackrát za sebou bol výsledok z genetických testov zlý. „Asi niekoľkokrát mi genetické testy vyšli veľmi zle a bolo to zlé, lenže ja som proste neprestala bojovať,” povedala chvejúcim sa hlasom a so slzami v očiach.

Veľmi jej vtedy pomohla pani doktorka, s ktorou našli cestu, ako to vyriešiť. „Snažili sme sa, fakt, išlo to a zistili sme, že tá Lilienka bude zdravá aj napriek tomu, že mám stále zlú krv a ja som najšťastnejší človek na svete, fakt,” dodala.

Náročné tehotenstvo známej Slovenky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagra L.C.)

Bolo to pre ňu veľmi ťažké, ale nakoniec všetko dobre dopadlo a dnes jej dcérka Lili každodenne prináša radosť do života. „Všetko na svete sa dá zvládnuť, len musíte chcieť a nevzdať to,” odkázala na záver.

Viac o téme: Lela Ceterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu