Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Po Vondráčkovej skončil v NEMOCNICI aj jej manžel: Helena prehovorila... ZÁPLAVA KRVI!

Helena Vondráčková a Martin Michal Zobraziť galériu (3)
Helena Vondráčková a Martin Michal (Zdroj: Instagram HV)

PRAHA - Včera sme vás na Topkách informovali o tom, že Helena Vondráčková (76) musela byť náhle hospitalizovaná. Za všetko môže nešťastný pád zo schodov, po ktorom museli zasahovať záchranári a legendárnu speváčku previezli do nemocnice. No a teraz sa ukázalo, že zranenie neobišlo ani jej manžela, Martina Michala!

V piatok dopoludnia sa na sociálnych sieťach objavili správy, že Helena Vondráčková ruší koncert. Hoci ju v Havlíčkovom Brodě čakal vypredaný kultúrnym dom, akciu odohrá v náhradnom termíne. Neskôr sa ukázalo, že za zrušený koncert mohol nešťastný pád, po ktorom speváčka skončila v rukách lekárov. A nezostal bez následkov. 

Česká diva skončila s radom pomliaždením. A nielen to „Bohužiaľ mám zlomené rebro a som pod liekmi na bolesť. Som otlčená po celom tele a mám veľa modrín,“ prezradila sama Helena pre Blesk.cz. Ten teraz priniesol informáciu, že Helenin pád si odniesol aj jej manžel.  Populárnej umelkyni totiž počas nešťastného garambolu spadol pohár s vodou, ktorý sa na zemi rozbil. 

Po Vondráčkovej skončil v
Zobraziť galériu (3)

A tak rovnako ako ona, skončil v nemocnici aj jej manžel. „Martin sa na tej vode pošmykol a zapichol si črepy do nohy. Teklo z neho krvi ako z vola, bola všade. Musel do nemocnice v Příbrami, kde mu črepy vybrali,“ prezradila teraz Helena pre spomínaný český portál. Zo zranení sa však jej manžel zrejme zotaví skôr, ako ona. 

Helena totiž priznala, že kvôli zlomenému rebru má aj ďalšie zdravotné komplikácie. „Snažím sa odpočívať a dať sa dokopy. Nemôžem sa poriadne nadýchnuť, mám lieky na bolesť, ale tú zlomeninu rebrá mi nijako nefixovali," dala Helena. Speváčke aj jej manželovi prajeme skôré uzdravenie a aby boli už čoskoro opäť v plnej sile.

Helena Vondráčková na oslavách MDŽ
Zobraziť galériu (3)
Helena Vondráčková na oslavách MDŽ  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: Helena VondráčkováMartin Michal
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu