Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

UTAJENÁ SVADBA v šoubiznise: Ondřej Brzobohatý sa TRETÍKRÁT OŽENIL!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram DP)

PRAHA - Tak tým sa opäť podarilo prekvapiť! Uplynuli len štyri mesiace, odkedy Ondřej Brzobohatý (40) z čista-jasna oznámil, že sa zasnúbil s moderátorkou Danielou Písařovicovou (44). Táto správa bola o to väčším prekvapením, že v tom čase prebiehala vojna medzi ním a jeho exmanželkou Tatianou Kuchařovou, ktorá chcela anulovať ich manželstvo aj pred očami cirkve a na speváka vytiahla poriadnu špinu. No a teraz...

Ak boli zásnuby na romantických Maldivách šokom, teraz prišiel jeden ešte väčší. Pár mesiacov potom, čo Ondřej pred Danielu pokľakol, vyšlo najavo, že dvojica sa vzala. A opäť tak urobili v zahraničí a v absolútnej tajnosti. Správu o ich zásnubách priniesla česká televízia Prima v relácii Showtime. 

Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý
Zobraziť galériu (4)
Daniela Pisařovicová a Ondřej Gregor Brzobohatý  (Zdroj: FTV Prima)

Ondřej bol už predtým ženatý dvakrát. Jeho prvou manželkou bola produkčná Johana Indráková, tou druhou sa stala Taťána Kuchařová, s ktorou si až do dnešného dňa nevedia prísť na meno, oficiálne sa rozviedli v polovici marca v roku 2022. 

Po krachu ich vzťahu prežíval spevák mimoriadne krušné chvíle, Taťána na neho prostredníctvom rôznych vyjadrení častokrát nepríjemne útočila. Presne ako naposledy, keď sa rozhodla ich manželstvo anulovať aj pred očami Boha a v cirkevnej žalobe vytiahla rôznu špinu. Vrátane toho, že Ondřej sa občas rád oblieka do ženských šiat. 

UTAJENÁ SVADBA v šoubiznise:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Prima/Instagram T.K.)

No a práve v tom čase hudobník počas dovolenky pokľakol. Ako sa hovorí, do tretice všetko dobré a možno si práve v tých najťažích životných chvíľach uvedomil, že Daniela je ženou jeho života, keďže pri ňom po celý čas stála a bola mu obrovskou oporou. 

A dnes už snúbencami nie sú. Ako sme spomínali, vďaka šou Showtime vyšlo najavo, že z celebritného páru sa oficiálne stali manželia. Nešlo vraj však o žiadnu veľkú veselicu. „Svadobného obradu sa zúčastnila len rodina a najbližší priatelia," uviedli pre Primu novomanželia, ktorí sa snáď už čoskoro podelia aj o ďalšie detaily.

Pani a pánovi Brzobohatým k spečateniu ich lásky gratulujeme a snáď po boku toho druhého konečne nájdu pravú lásku a šťastie. 

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová
Zobraziť galériu (4)
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová  (Zdroj: Instagram DP)

Viac o téme: SvadbaDaniela PísařovicováOndřej Brobohatý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu