Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Manželka exmarkizáka v KONCOCH kvôli nízkemu platu: Nafotila SEXI fotky na OnlyFans!

Nabonzoval svoju manželku! Zobraziť galériu (2)
Nabonzoval svoju manželku! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Finančná situácia nás niekedy prinúti robiť aj takéto veci! Svoje o tom vie aj manželka známeho exmarkizáka, ktorá zo svojho platu bola doslova v koncoch. Rozhodla sa teda nafotiť sexi fotky na platformu pre dospelých!

Marián Čurko je hudobník a skladateľ. Poznať ho môžete z markizáckej šou Partička. Umelec tentoraz prijal pozvanie do obľúbenej šou rádia Viva s názvom K-Fun, kde porozprával rôzne zaujímavosti zo svojho súkromného života.

Moderátori načrtli aj tému financií a Marián priznal, že z jeho platu sa dá vyžiť, ale z manželkinho učiteľského už ťažšie. Hudobník je už dlhé roky šťastne ženatý so svojou vyvolenou. S manželkou Katarínou majú 5 detí a ako sám priznal, teraz skôr uprednostňujú hipisácky životný štýl. Jedného dňa jeho žena prišla s nápadom, že si kvôli nízkemu platu založí stránku pre dospelých.

„Ona sa strašne hnevá na toto Slovensko, že ona je vysokoškolsky vzdelaný človek a má pocit, že málo zarába, že je málo ohodnotená,“ prezradil Čurko vo vysielaní. „A raz tak sedíme v aute a ona mi hovorí, ja ti musím niečo povedať, musím sa ti priznať k niečomu: Ja chcem ísť na OnlyFans,“ nabonzoval ju. „Že už je ako v koncoch a potrebuje prachy,“ dodal.

Spočiatku nevedel o akú platformu ide, no potom mu to vysvetlila a pochopil koľká bije. Spýtal sa jej, že čo tam bude robiť a ona úprimnosťou nešetrila. „Chcem ukázať cecky,“ povedala mu otvorene. Hudobník dlho nenamietal a sám sa svojej manželke Katke ponúkol, že ju nafotí.

„Vybrali sme sa na chalupu, do lesov. Vychystala sa do takého kufra, išli sme na stredné Slovensko. Chodili sme po lesoch, slovenských horách. Mám krásne fotky, také, kde sme na skale vysokej, pred nami je takto Slovensko a ona tam všetko ukázala," priznal. Manželka bola z fotiek unesená.

„Už sme sedeli v tej chalupe, že ideme založiť ten účet OnlyFans. Potom som zistil, že tam je 75 miliónov žien z celého sveta. Ona mala najprv taký strach, predsa je zamestnaná učiteľka a preboha, keď ju zamestnávateľ alebo deti nájdu na tom webe, ževraj tam chodia, neviem, že čo by jej zamestnávateľ na to povedal, tak ona sa začala báť,“ vyjadril sa s tým, že si tam dala iné meno.

Manželka exmarkizáka v KONCOCH
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Tu sme sa dostali k tomu, že v živote ťa nieže oni nenájdu, ale nikto na svete ťa nenájde,“ dodal na záver. Účet nakoniec zatiaľ nezaložili, ale stále je to u nich otvorená téma. Ak sa chcete dozvedieť viac o súkromí Mariána Čurka, nezabudnite si vypočuť časť Kefanu, ktorú nájdete nižšie.

Viac o téme: Marián ČurkoK-FUN
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu