Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Čurko z markizáckej Partičky sa zbláznil: Holý v snehu!

Marián Čurko sa v uletenom videoklipe pretŕča skoro nahý. Zobraziť galériu (11)
Marián Čurko sa v uletenom videoklipe pretŕča skoro nahý.

SENEC – To je blázon! Takto reagujú pri pohľade na Mariána Čurka (39) zrejme viacerí ľudia. Hudobník je totiž známy svojou extravaganciou a uletenými kostýmami, v ktorých sa objavoval napríklad aj v Partičke. Jeho výstrelky však markizáckou reláciou nekončia. Viacnásobný otecko má najnovšie na konte aj kontroverzný videoklip, kde sa predviedol v šialenej úlohe.

Marián Čurko je v našich končinách považovaný nielen za kvalitného hudobníka. Široká verejnosť ho vníma aj ako majstra kontroverzných kostýmov. V improvizačnej šou Partička sa totiž viackrát objavil v poriadne uletenej podobe. Príkladom môže byť aj epizóda, pri ktorej si intímne partie tela kryl len tzv. Borat plavkami.

Rovnaký kúsok „odevu“ si Čurko nedávno obliekol aj na nakrúcanie bláznivého klipu svojej kapely Slušní chlapci. Video vznikalo pri Seneckých jazerách v mínusových teplotách. Všetci traja protagonisti sa v ľadovej vode a po snehu váľali len v úsporných plavkách.

Ako nám hudobník prezradil, ich cieľom bolo nakrútiť videoklip, ktorý by bol v niečom iný. „Povedali sme si, že keď je zima, tak nebudeme točiť nejakú lyžovačku, ale radšej takéto kúpanie,“ povedal nám k tomu Čurko. Tiež poznamenal, že ide o veľmi lacný klip, ktorého tvorba im zabrala zhruba pol dňa.

Zaujímalo nás tiež, ako sa trojici odvážlivcov v mrazivých podmienkach pracovalo. „Po každom zábere sme sa utekali zahriať do auta,“ prezradil pre topky.sk Marián. Vzápätí nás poriadne zaskočil svojou odpoveďou na otázku, do akej miery je pre neho náročné stotožniť sa s takýmto výstredným správaním. „Mám s tým problém a je to pre mňa veľká obeta. Najradšej by som to nerobil. Ale tak niekto to predsa robiť musí,“ uzavrel tému exhibicionizmu Čurko.  

VIDEO: Marián Čurko sa pri nakrúcaní uleteného videoklipu poriadne odviazal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu