Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

V Jojke zostali všetci BEZ SLOV: Zastavené nakrúcanie... Nová VÍŤAZKA Talentu?

Viera Kotvasová Zobraziť galériu (2)
Viera Kotvasová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Mimoriadna situácia! Hosťujúci porotca šou Česko Slovensko má talent Vojtěch Dyk dal v kastingovom kole šancu človeku z publika. Istá žena poukázala na svoju kamarátku, ktorá vraj vie spievať. A tak pani Viera Kotvasová (59) zaspievala a... Všetci zostali bez slov!

V nedeľnej časti jojkárskeho Talentu sa udialo niečo výnimočné. Spevák Vojtěch Dyk sa rozhodol, že vyzve niekoho z publika, kto by si chcel vyskúšať vystúpenie pred porotou. Prihlásilo sa pár ľudí, no porota si vybrala pani Vieru, na ktorú poukázala jej kamarátka.

Aby bolo všetko v súlade s pravidlami, 59-ročnú ženu v zákulisí najprv zaregistrovali ako súťažiacu a až potom dostala do rúk mikrofón. „Uvidím, či sa mi to podarí nejakým spôsobom dať,” povedala skromne pri úvodnom rozhovore s porotou.

V Jojke zostali všetci
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Galéria: Viera Kotvasová z ČSMT

No keď začala spievať, prítomní neverili vlastným ušiam. Pani Viera je nesmierne talentovaná a aj bez prípravy podala excelentný výkon. A čo je v šoubiznise najdôležitejšie – vyvolala vo všetkých v sále nával emócií. 

V odvysielanej epizóde bolo vidieť, že nakrúcanie sa zastavilo, moderátori zo zákulisia prešli k porotcovskému stolu a preberali, čo sa vlastne na pódiu odohralo. „Režisér ich tam musel potom naháňať, lebo asi polhodinu len tak stáli a rozprávali sa o tom. Viacerí mali slzy v očiach,” povedal nám zdroj zo zákulisia s tým, že túto pani, ktorá si privyrába ako komparzistka, už viacerí zainteresovaní tipujú ako víťazku celej šou. 

Zlatý bzučiak v Talente: Žena (59) z publika všetkých prevalcovala! (Zdroj: Tv Joj)

Zatiaľ je však isté len to, že sa ukáže vo finále, keďže Vojtěch Dyk ju tam rovno posunul zlatým bzučiakom. 

Viac o téme: Viera Kotvasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu