Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľká párty Markízy: Rošková bez gatiek, moderátorka ukázala tehličky a... Erotická miss!

Aj takto to vyzeralo na nablýskanej média párty! Zobraziť galériu (7)
Aj takto to vyzeralo na nablýskanej média párty! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v priestoroch jednej z prestížnych bratislavských reštaurácií konala veľká párty televízie Markíza. Objavilo sa na nej mnoho známych tvárí. Nechýbala tanečnica zo šou Let's Dance Dominika Rošková, ktorá zvolila rafinované šaty, pod ktorými nemohla mať nič! Markizácka rosnička ukázala vypracované brucho a známa misska... Jej outfit bol totálna erotika!

Pozrite sa, ako to vyzeralo na letnej párty televízie Markíza! (Zdroj: Maarty von B)

Nadchádzajúca sezóna televízie Markíza je predstavená! Stalo sa tak včera v priestoroch jednej z moderných reštaurácií v Bratislave. Mikrofónu sa ujala moderátorka Ivana Miklánková Zuzelková, ktorá hosťom predstavila program, ktorý uvidia na televíznych obrazovkách od septembra.

Galéria: Veľká galéria - Markíza média párty 2023

A veruže sa máte na čo tešiť! Markíza si pre svojich divákov pripravila naozaj pestré relácie. Budete môcť vidieť niečo nové, ale aj tie, čo už poznáte. Do vysielania zaradila opäť napríklad romantické šou Love Island či Ruža pre nevestu. Na obraze nebude chýbať ani Farma, či nové projekty Big Brother i Všetko je možné.

Markíza párty 2023
Zobraziť galériu (7)
Markíza párty 2023  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na akciu prijalo pozvanie množstvo známych tvárí. Nechýbala ani tanečnica Dominika Rošková, ktorá prišla v spoločnosti svojho priateľa. Na nablýskanú párty zvolila poriadne odvážny outfit. Dress code summer chic zvládla na jednotku a obliekla si na seba rafinované šaty, pod ktorými doslova nemohla mať nič! Mali totiž časť ktorá poodhaľovala jej dokonale vypracované telo.

Dominika Rošková
Zobraziť galériu (7)
Dominika Rošková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Dominika Rošková s priateľom
Zobraziť galériu (7)
Dominika Rošková s priateľom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na markizáckej párty sa ukázala aj rosnička Lenka Debnárová. Na obraze ju môžete vídať v elegantných šatách, ale toto skrýva pod nimi! Do spoločnosti prišla v ležérnom outfite, v ktorom všetkým naservírovala svoje vypracované brucho. Jednoducho wau!

Lenka Debnárová
Zobraziť galériu (7)
Lenka Debnárová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Prvá vicemiss z roku 2015 Barbora Bakošová vyrazila svojím výzorom doslova každému dych. Nie je žiadnym tajomstvom, že modelka miluje extravagantné kúsky a inak to nebolo ani tentokrát. Obliekla si na seba erotické negližé a odhalila v ňom svoje telo len v bielizni! Veď pozrite sami. To, ako to na udalosti vyzeralo, si môžete pozrieť v galérii a videu vyššie.

Barbora Bakošová
Zobraziť galériu (7)
Barbora Bakošová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Barbora Bakošová
Zobraziť galériu (7)
Barbora Bakošová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: TV MarkízaBarbora BakošováLenka DebnárováDominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu