Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dominika Rošková o KONCI v Let's Dance: Skutočný dôvod a... TOTO Slovákov poteší!

Dominika Rošková Zobraziť galériu (4)
Dominika Rošková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Dominika Rošková (33) bola súčasťou posledných troch ročníkov Let's Dance a na jeseň absolvovala aj českú Star Dance. Hneď potom oznámila, že si od podobných projektov dáva pauzu. Teraz odhalila aj skutočný dôvod, prečo sa tak rozhodla a... TOTO Slovákov poteší!

Po konci v Star Dance tanečnica zverejnila záhadné vyjadrenie. „Žiadny projekt som si neužila tak naplno a s pokojom ako tento, s Tebou Riči. Možno preto, že bol mojím posledným…” napísala Rošková a nám svoje záhadné slová vysvetlila. „Tri sezóny po sebe boli výživné, vyčerpávajúce a zároveň maximálne duševne naplňujúce a ja cítim potrebu nadýchnuť sa nových inšpirácií, podnetov, dotknúť sa nových snov a možno sa kariérne posunúť ďalej...“ povedala Topkám. 

Galéria: Dominika Rošková

Neznamená to však, že končí s celou profesionálnou tanečnou kariérou. Pre Blesk.cz aktuálne vysvetlila, prečo ďalšie televízne projekty neprijíma. „Už nie. Ja som minulý rok to mala ako poslednú tanečnú sezónu, či na Slovensku, či v Čechách, to som sa dopredu tak nejak sama pre seba rozhodla a aj dopredu som to oznámila. A vôbec to nehovorím, že by som bola nespokojná, tá skúsenosť bola skvelá, s Richardom to bolo úžasné, bavila ma tá zmena prostredia, ale už mi stačilo,“ priznala Rošková.

„Naozaj tie 4 série boli maximálne duševne naplňujúce, inšpiratívne a extrémne náročné a už viem, že chcem svoju energiu vložiť zas do iného typu projektov, iných typov výziev a do svojho súkromného života. Pretože tieto projekty sú naozaj, že polroka žijete s cudzím mužom. A ja už chcem žiť s tým svojim mužom,“ vysvetlila tanečnica. A prezradila aj to, či sa jej viac páčil český Star Dance alebo slovenský Let's Dance.

Richard Autner a Dominika Rošková
Zobraziť galériu (4)
Richard Autner a Dominika Rošková  (Zdroj: TV Markíza)

A svojou odpoveďou poteší nejedného Slováka. „Na Slovensku som zažila až 3, tu iba jednu, tým pádom mi aj viac zarezonovalo to slovenské,“ vyjadrila sa Dominika. No podľa jej slov sa projekty ťažko porovnávajú a musela by postupne ísť krok po kroku, aby vedela povedať, čo bolo lepšie. „Ale asi tá celá produkcia a celý ten výstup mi je predsa len sympatickejší u nás na Slovensku. Som viac dynamická, viac výbušná, mám radá tú svetelnú šou, ktorá aj mne núka ešte väčšie možnosti tanečné, takže trošku viac ma oslovilo to moje slovenské,“ dodala. 

Vyzdvihla však aj to, čo bolo u Čechov lepšie, a to bola dĺžka prípravy s celebritou pred samotným začiatkom šou, voľnejšia ruka pri tvorivom procese, no najmä živý orchester počas priameho prenosu. Preto si myslí, že ak by sa tieto dva projekty "spojili", vznikla by jedna dokonalá šou. 

Dominika Rošková s priateľom
Zobraziť galériu (4)
Dominika Rošková s priateľom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Let's DanceDominika Rošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu