Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

TRAGÉDIA nového českého filmu: SMRŤ producenta... Hľadali ho niekoľko týždňov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Bonton)

PRAHA - Vybraní hostia už mali možnosť vidieť nový film Onemanshow: The movie, za ktorým stojí Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch. Ako odhalili titulky počinu, časť zo zisku pôjde osemročnému chlapcovi. Jeho otcom bol jeden z výkonných producentov, ktorého po niekoľkých týždňoch hľadania našli nakoniec mŕtveho.

Kamil Bartošek je známy tým, že dokáže prekabátiť a nachytať celebrity, alebo si najme dvojníka známej hviezdy a spôsobí hotový ošiaľ. 

Po mnohých takýchto projektoch sa rozhodol natočiť film, ktorý už mal svoju premiéru. Bohužiaľ, počas nakrúcania prišiel o jedného zo svojich výkonných producentov. Koncom januára sa stratil 34-ročný Jakub J. „Niekoľko týždňov v kuse sme Jakuba hľadali nielen po Prahe, ale aj v jej okolí. Takmer na dennej báze,” zveril sa Blesku producentov kamarát Filip. 

Približne po mesiaci sa však našlo už len jeho mŕtve telo. Jeho život skončil vo Vltave. „Pražskí kriminalisti na mieste vylúčili cudzie zavinenie a nariadili zdravotnú pitvu. Ďalšie informácie nebudeme s ohľadom na rodinu poskytovať,” uviedla hovorkyňa polície po náleze tela. A doteraz nie sú známe žiadne ďalšie informácie. „Nikto nevie, čo sa stalo. je to súčasť vyšetrovania,” povedal Kazma. 

Ako sa uvádza v záverečných titulkoch filmu, ten sa rozhodol časť z výťažku venovať Jakubovmu osemročnému synovi, ktorý žije s matkou v zahraničí. 

Kamil Bartošek alias Kazma
Zobraziť galériu (2)
Kamil Bartošek alias Kazma  (Zdroj: Bonton)

Viac o téme: Kamil BartošekKazma Kazmitch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu