Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Farma 15 štartuje už čoskoro: Markíza chystá 3 novinky... Uff, TÁTO súťažiacich NEPOTEŠÍ!

Na Farmu 15 sa diváci môžu tešiť už čoskoro. Zobraziť galériu (6)
Na Farmu 15 sa diváci môžu tešiť už čoskoro. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Aj tento rok chystá televízia Markíza novú sériu reality šou Farma. V poradí už 15. séria sa bude niesť v duchu súboja generácií. Proti sebe sa postavia tri rôzne vekové kategórie, ktoré na statku čakajú novinky. A táto súťažiacich nepoteší!

V posledných rokoch býva zvykom, že reality šou Farma má nejakú tému. V minulosti sa súťažiaci starali o husy, statok sa zmenil na salaš, bojovali proti sebe celebrity a bežní Slováci... Minulý rok sme pozerali na Farmu inovácií. No a tento rok sa súťaž bude niesť v duchu súboja generácií. 

Dokopy 15 farmárov bude rozdelených do 3 skupín. Skupina X je generáciou ľudí, ktorá sa narodila pred rokom 1989, skupina Y sú deti deväťdesiatych rokov, no a tretia je generácia Z, narodená po roku 2000. Diváci tak budú sledovať, ktorej generácii život na statku bude robiť najmenšie problémy. 

Farma 15 štartuje už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Ďalšou novinkou je rozdeľovanie potravín. V posledných rokoch boli súťažiaci zvyknutí, že okrem základných potravín dostali na základe počtu mincí aj chutné bonusy. Tento rok však na takúto výhodu môžu zabudnúť. Ak chcú dostať niečo navyše, musia absolvovať špeciálnu hru. No a víťaz dostane možnosť nabehnúť do špeciálnychfarmárskych potravín a vybrať si, na čo bude mať chuť. 

Ani to sa však nezaobíde bez viacerých háčikov - tie sa však diváci dozvedia až po spustení projektu. No a posledná novinka sa týka samotného natáčania. Diváci totiž po prvýkrát budú môcť sledovať, čo sa deje v zákulisí duelov. V čase, kedy štáb pripravuje arénu na novú disciplínu, budú kamery snímať nielen duelantov v takzvanej oddychovej zóne, ale aj samotný priebeh príprav. 

Farma 15 štartuje už
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: TV MarkízaFarma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu