Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kormúthovej nečakané PRIZNANIE: Zachránila ma TERAPIA!

Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (3)
Kristína Kormúthová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Bývalá moderátorka Kristína Kormúthová pôsobí ako silná, nezávislá žena, ktorá si dokáže so všetkým poradiť. Aj ona však prežívala obdobie, keď potrebovala pomoc...

Kristína Kormúthová v poslednom období doslova žiari šťastím. Po tom, čo pred pár rokmi prišla o prácu vo verejnoprávnej televízii, začala budovať vlastnú značku a zdá sa, že v podnikaní sa jej darí. A už nejaký čas sa chváli aj spokojným súkromným životom po boku bývalého tenistu Martina Kližana. 

Kormúthovej nečakané PRIZNANIE: Zachránila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Na sieti Instagram sa delí o mnohé situácie zo života a na mnohé svoje sledovateľky pôsobí doslova ako stelesnenie ženy, ktorá si dokáže so všetkým poradiť. Teraz však nečakane priznala, že predsa len nedokáže vždy všetko zvládnuť úplne sama. 

„Ja som živým príkladom, ako som zapracovala na svojom mentálnom zdraví,” uviedla Kristína, ktorá pri pohľade zvonka žije doslova život snov. Nebolo to tak však vždy. „Približne pred 2 rokmi som začala na sebe pracovať v rámci nejakej sebarealizácie, progresu na vlastnej osobnosti a mentálneho zdravia so svojou Majkou, ktorá mi bola odporúčaná ľuďmi, ktorí sami si akosi nevedeli pomôcť, respektíve nevedeli sa vystrábiť zo situácie, ktorá im spôsobovala stres a rôzne choroby,” priznala fakt, že vyhľadala odbornú pomoc formou terapií. 

Kormúthovej nečakané PRIZNANIE: Zachránila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram KK)

Tie ju podľa jej vlastného popisu doslova zachránili. „Ja som sa vďaka Majke našťastie zo svojej situácie dostala a možno teraz si žijem taký život, aký si žijem, práve preto, že som si dovolila niektoré veci, ako napríklad byť šťastná a pozerať sa hlavne na svoje zdravie a na svoje šťastie. Je naozaj dôležité pracovať na svojom mentálnom zdraví. Odhliadnuc od toho, čo nás všetko čaká a čo nás neminie, musíte byť v poriadku najmä sami v sebe,” prehovorila k svojim fanúšikom. 

Viac o téme: Kristína Kormúthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu