Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kormúthová už vzťah s Kližanom NETAJÍ: Toto je na ňom najviac SEXI!

Martin Kližan a Kristína Kormúthová Zobraziť galériu (5)
Martin Kližan a Kristína Kormúthová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - O týchto dvoch sa šepkalo dlhé mesiace, no svoj vzťah nepotvrdili, ani keď boli prichytení ruka v ruke, ani keď sa vybrali spolu na ples. Až v týchto dňoch sa rozhodla exmoderátorka Kristína Kormúthová priznať, že jej srdce patrí bývalému tenistovi Martinovi Kližanovi. A aktuálne prezradila, čo je na ňom najviac sexi.

Mená Kristína Kormúthová a Martin Kližan sa začali spájať počas minuloročnej kampane, keď bývalý tenista kandidoval v komunálnych voľbách na starostu Petržalky. V jeho snahe ho intenzívne podporovala práve bývalá moderátorka. 

Neskôr boli prichytení ruka v ruke, potom sa vybrali spolu na ples, no aj tak na otázky ohľadom svojho vzťahu neodpovedali a nijako ho nepotvrdili. Kristína sa k tomuto kroku odhodlala len pred pár dňami, keď zdieľala pár spoločných fotografií zo svadby, ktorej sa zúčastnili. Okrem toho, že zábery boli naozaj veľavravné, v popise navyše svietilo srdiečko. 

Kormúthová už vzťah s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram KK)
 

A teraz sa exmoderátorka podelila aj o chvíle zo spoločnej domácnosti. Na sieti Instagram sa zamýšľala, čo je na chlapoch sexi, no otázku neskôr trošku pozmenila. „Viete, čo je pre ženy býčice na mužoch najviac sexi?” spýtala sa svojich fanúšikov.

Vzápätí im odpovedala zábermi Kližana, ktorý sa činil v kuchyni. „Keď vie variť,” znela jej jednoznačná odpoveď aj v sprievodnom texte. „My býčice vieme, že jedlo je pre nás najposvätnejšia vec,” dodala Kormúthová. Zdá sa teda, že natrafila na toho správneho... 

Kormúthová už vzťah s
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram KK)

Viac o téme: Kristína KormúthováMartin Kližan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu