Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Noc HRÔZY známeho moderátora: EVAKUÁCIA s rodinou z vlastného bytu!

Bekim Aziri prežíval nočnú drámu Zobraziť galériu (6)
Bekim Aziri prežíval nočnú drámu (Zdroj: RTVS)

PEZINOK - Bekim Aziri (35) spolu s rodinou prežívali uplynulý víkend veľký strach. Bytovku, v ktorej bývajú, museli evakuovať kvôli susedke. Tá ohrozovala život všetkých ľudí nachádzajúcich sa v susedstve!

Slovenský moderátor Bekim Aziri býva so svojou manželkou Laurou a trojmesačnou dcérkou Eliou v Pezinku. Ani v tom najhoršom sne si nepredstavoval, že s rodinou uplynulý víkend zažijú najhoršiu noc svojho života. Spolu s obyvateľmi budovy boli vo veľkom ohrození!

Bytovku, v ktorej býva, museli evakuovať kvôli hrozbe výbuchu. Postarala sa o to ich suseda Kristína, ktorá im vraj spôsobuje problémy už dlhých 5 rokov. Ľudia cítili šitpľavý zápach, a tak sa rozhodli privolať políciu. Muži zákona sa k žene nevedeli dostať - zabarikádovala sa.

Noc HRÔZY známeho moderátora:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Mestská polícia zasahovala pri tom, ako obyvatelia opúšťali bytovku a presúvali sa do priestorov v správe mesta. Celé sa to odohrávalo z piatka na sobotu v skorých ranných hodinách. Obyvatelia boli mimo svojej bytovky približne 4 hodiny," potvrdil pre cas.sk náčelník Mestskej polície v Pezinku Igor Schwarz.

Na miesto neboli privolaní len policajti, ale aj hasiči, pyrotechnici či vyjednávač. „Môžeme potvrdiť, že bol vykonaný služobný zákrok - vniknutie do vnútorných priestorov jedného z bytov. Dôvodom bolo oznámenie obyvateľa bytovky týkajúce sa podozrenia z úniku chemických látok a možného vzniku požiaru," vyjadril sa hovorca KR PZ v Bratislave Michal Szeiff.

Noc HRÔZY známeho moderátora:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Potom sa u nej mali nájsť rôzne chemikálie na výrovu výbušniny a mala mať po byte ponaťahované všelijaké kábliky. Celú nedeľu tam potom vynášali chemikálie a pomôcky ako z laboratória," prezradila pre spomínaný denník susedka.

Problémová Kristína je momentálne hospitalizovaná. „Aktuálne je hospitalizovaná. Dlhodobo boli s konkrétnou osobou problémy. Vykonávala potrebu do nádoby a následne ju vylievala z balkóna. Viackrát sme tam zasahovali v súvislosti s tým, že mala rušiť nočný pokoj a obťažovať spoluobčanov," dodal Schwarz.

Noc HRÔZY známeho moderátora:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

V tomto prípade bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovoleného ozbrojovania v súbehu s trestným činom všeobecného ohrozenia. Obvinenie konkrétnej osobe však vznesené ešte nebolo. Samotný Aziri sa k celej situácii vyjadrovať nechcel.

Viac o téme: Bekim Aziri
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu