Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Fanúšikovia Mirgovej v ŠOKU: Ďalší estetický ZÁKROK... Dominika, STOP, už sa na seba NEPODOBÁŠ!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sa Bratislave konala premiéra filmu Nikdy nehovor nikdy. V kine sa medzi známymi osobnosťami objavila aj speváčka Dominika Mirgová (31), ktorá si v spomínanej snímke "strúhla" jednu z menších postáva. Ešte pred samotným veľkým večerom však zjavne absolvovala ďalší estetický zákrok. Na sociálnej sieti Instagram zverejnila niekoľko nových záberov a videí, no a jej sledovatelia sa nestíhali čudovať. Našej známej speváčke sa vo veľkom ozývajú a odkazujú, že sa už na seba ani nepodobá.

Pár dní pred spomínanou premiérou Dominika vyhlásila súťaž v spolupráci s istou klinikou krásy, ktorú pravidelne navštevuje. No fotografii k príspevku si zapózovala v kresle s injekciou, ktorá sa jej blížila k perám. A zjavne si tento zákrok aj dopriala. Speváčka absolvovala nejaké tie úpravy už aj predtým, vždy to ale pôsobilo vkusne a prirodzene. 

To, že sa nechala opäť vylepšiť, sa už ale aktuálne nedá prehliadnuť. A všimli si to aj jej fanúšikovia. Keď Dominika zverejnila video z príprav a potom aj samotnej premiéry Nikdy nehovor nikdy, ľudia zostali totálne zaskočení. Speváčka nedávno absolvovala korekciu poprsia, zmenila farbu vlasov a veľkú zmenu teraz vidno aj na jej tvári. 

Umelkyňa pritom ešte nedávno pôsobila ako dievčatko, a to aj napriek tomu, že je mamičkou 8-ročného synčeka. Teraz sa však už jej úpravy zovňajšku prehliadnuť nedajú ani zďaleka a podľa jej sledovateľov jej na pohľad pridali aj na veku. „Si už umelá a vyzeráš na 38. V štyridsiatke budeš vyzerať na 50," napísala Dominike fanúšička a jej komentár si záskal vyše 50 súhlasných lajkov. 

Fanúšikovia Mirgovej v ŠOKU:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Dominika Mirgová
Zobraziť galériu (8)
Dominika Mirgová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Škoda, že už sa na teba nepodobáte, Dominika," odkázala jej zasa pani Jana. „Dominika, veľmi si zostarla. Na svoj vek úplne neprimerane. Zákroky robia svoje a čo bude, keď budeš mať 50? Veď Jennifer Lopez vyzerá lepšie a má 54. Prepáč," myslí si zasa Ľubomíra. „Vyzeráš strašne staro, menej je niekedy viac," znie ďalší z komentárov, no a podobne ladených poznámok na Dominikin zovňajšok je pod príspevkami na sociálnych sieťach naozaj neúrekom. 

Na druhej strane, proti gustu žiaden dišputát a pokiaľ sa Dominika takto cíti dobre a páči sa sama sebe, to je to najpodstatnejšie....

Fanúšikovia Mirgovej v ŠOKU:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)
Fanúšikovia Mirgovej v ŠOKU:
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu