Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dominika Mirgová 10 mesiacov po nevere: TAJNÝ ROZVOD!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom roka vyšlo najavo, že manželstvo Dominiky Mirgovej (31) je v troskách. Jej muž ju začal podvádzať s výrazne mladšou ženou. Sama speváčka však priznala, že ich vzťah už dlhšie nefungoval. A dvojica aktuálne za svojím vzťahom dala aj definitívnu bodku. Už prebehol tajný rozvod!

V januári tohto roka sa na verejnosť dostala informácia o nevere manžela Dominiky Mirgovej. Internet obletel záber, na ktorom bol Peter so svojou novou známosťou, mladučkou Klárou. Speváčka sa o jeho zahýbaní dozvedela vraj až z médií a neskrývala sklamanie. A podľa informácií Nového času sa rozhodla situáciu aj veľmi rýchlo riešiť. 

Práve ona mala ako prvá zájsť za rozvodovými právnikmi. Ukončenie ich zväzku trvalo niekoľko mesiacov, no súd napokon pred pár dňami definitívne rozhodol, že ich manželstvo rozvádza. „Bohužuaľ, dospeli sme do bodu, keď sme museli urobiť tento krok aj z viacerých dôvodov. Ale stále tu pevne stojíme a budeme sa snažiť byť tí najlepší rodičia pre nášho Peťka,“ povedala spomínanému denníku Mirgová.

Dominika Mirgová 10 mesiacov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu