Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tanečník Johnny Mečoch bude otcom: Chceli to roky... Prišlo to o 5 minút 12!

Johnny Mečoch Zobraziť galériu (7)
Johnny Mečoch (Zdroj: Maarty von B)

BRATISLAVA - Tanečník Johny Mečoch sa na Slovensku preslávil ešte v roku 2005, keď bol jedným z TOP finalistov jednej z prvých reality šou, ktorá niesla názov Miliónový tanec. Práve vďaka nej sa mu otvorili dvere do slovenského šoubiznisu a hovorí sa o ňom až dodnes. Pre Topky.sk teraz poskytol rozhovor a prezradil nám aj pikošky zo svojho súkromia!

Johnny Mečoch sa čoskoro stane OTCOM: Zoznámenie s partnerkou bolo OSUDOVÉ! (Zdroj: Maarty von B)

Hoci sa Johny verejne prezentuje najmä tancom, nie je žiadnym tajomstvom, že je šťastne zadaný a už onedlho sa stane otcom. Mnohí ľudia si ho až dodnes spájajú s jeho kolegyňou Melániou Kasenčákovou. Tanečníci totiž tvorili pár, už sú to však roky, odkedy išiel každý z nich svojou cestou. Temperamentná "Lady Mel" je už dvojnásobnou mamičkou a je vydatá za talianskeho fešáka Enrica, no a Johny sa teraz teší na svojho prvého potomka, ktorého mu na svet privedie krásna Petra. 

Tanečník Johnny Mečoch bude
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

Keď sme sa Johnym stretli, zaujímalo nás, ako sa cítil, keď sa dozvedel, že sa z neho stane otec. „Bolo to také dosť zaujímavé, pretože niečo mi hovorilo, že som to vedel. No a na Vianoce sa moja Peťka dala pod stromček a že má pre mňa darček. Ja som sa otočil a bola pod stromčekom. Hovorí, že ja som tvoj vianočný darček! Ale to ešte nevedela, že je v požehnanom stave,” prezradil nám sympatický tanečník, ktorý dodal, že už vtedy cítil, že život sa im čochvíľa zmení. 

Johnny Mečoch
Zobraziť galériu (7)
Johnny Mečoch  (Zdroj: Maarty von B)

„Intuícia mi hovorila, že tam niečo je, niečo viac. A ona si robila aj test v tom čase. Len tie testy sú také, že nič nám nevyšlo a neskôr zas si ho urobila o mesiac... Takže mal som dvojnásobne krásny darček. Na Vianoce som dostal moju Peťku a po mesiaci test, ktorý naozaj vyšiel pozitívne,” povedal pre Topky.sk budúci otecko. 

Johny zároveň priznal, že už teraz sa nevie dočkať toho, čo ich s milovanou Petrou a bábätkom čaká a že po chvíli, kedy sa z nich stanú rodičia, obaja túžili už dlhšie „Celé sa to tak vo mne uvoľnilo, že prichádza niečo nové, nová doba. A pravda je taká, že obidvaja sme to chceli roky, možno s inými partnermi... A toto bol pre mňa taký moment, že o 5 minút 12. Že existuje šťastie a osvietilo môj život, na ktorom stále pracujem aj s mojou úžasnou partnerkou,” zveril sa tanečník, ktorý nám prezradil aj to, ako plánuje skĺbiť rodičovské povinnosti so svojou kariérou. Viac sa už ale dozviete v našom videu! 

Johnny Mečoch s priateľkou Petrou
Zobraziť galériu (7)
Johnny Mečoch s priateľkou Petrou  (Zdroj: Instagram J.M.)

Viac o téme: Johnny Mečoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu