Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna správa: Známy moderátor bude 2-násobným otcom... Oznámil to nenápadne!

Tomáš Juríček bude dvojnásobným otcom.
Tomáš Juríček bude dvojnásobným otcom. (Zdroj: Instagram T.J.)

GRÉCKO - Rok 2021 bol pre moderátora Tomáša Juríčka zásadný. V Auguste sa oženil a októbri sa stal aj otcom dcérky Samary. No a špeciálny pre neho bude aj rok 2023. Aktuálne sa rodinka nachádza na dovolenke v Grécku, odkiaľ "nenápadne" oznámili, že čoskoro budú štyria!

Rodinka si užíva horúce letné dni na ostrove Symi Island v Grécku. A je vysoko pravdepodobné, že v trojici si takúto dovolenku vychutnávajú poslednýkrát. Tomáš sa totiž na sociálnej sieti Instagram veľmi nenápadným spôsobom pochválil, že z neho čoskoro bude dvojnásobný otec. 

Nezverejnil žiadne typické tehotenské fotky, ani záber z ultrazvuku. O radostnú novinku sa miderátor markizáckeho Telerána a rádia Viva podelil rodinnou fotkou, ku ktorej zvrejnil veľavravný popis: „Vo štvorici po Grécku.“ To všetci pochopili tresne tak, ako pochoiť mali a pod príspevkom sa okamžite začali kopiť gratulácie. 

Jeho manželka Anežka sa však priateľom rozhodla tehotenstvo oznámiť tradičnejším spôsobom - zverejnila fotku, ako jej malá Samarka drží zaguľatené bruško. Budúca dvojnásobná mamička všetko už iba potvrdila hashtagom - budeme štyria a dva psy. Gratulujeme!

Viac o téme: Tomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu