Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Žena známeho markizáka je poriadne VYSEKANÁ: Pod tričkom má PEKÁČ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúha, takúto postavičku nemá hociktorá! Manželka Tomáša Juríčka - Anežka, je poriadne vymakaná. Iba pred rokom a pol priviedla na svet ich dcérku Samaru a dnes sa môže pýšiť tehličkami na bruchu. Klobúk dolu!

Moderátor markizáckeho Telerána Tomáš Juríček a  jeho láska Anežka to spolu ťahajú už nejaký ten rôčik. Pred dvomi rokmi povýšili svoj vzťah na vyšší level a povedali si svoje "áno". Neskôr celému svetu oznámili, že čakajú bábätko. Moderátorov manželka priviedla na svet ich dcérku Samarku 4 mesiace po svadbe.

No a po roku a pol od pôrodu sa môže tmavovláska pýšiť naozaj vymakanou postavou. Anežke učaroval už v minulosti crossfit a nezanevrela na tento šport ani pri malej princezničke. Pravidelne na sebe maká, čo sa ukázalo aj na jej tele.

Presnejšie to ukázal Tomáš, ktorý pôsobí aj ako moderátor rádia Viva, na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam sa pochválil fotografiou svojej ženy. Tak ten musí byť poriadne hrdý! Jeho životná láska totiž pod tričkom skrýva poriadny pekáč. Jednoducho wau!

„Ach jaj, môže mať tá žena moja takýto pekáč??? Môže!," radoval sa. „A to je stokrát horšie ako ja," nabonzoval ju svojim fanúšikom! No vyzerá to tak, že aj keď jeho manželka zje evidentne všetko, vypotí to vo fitku. Čo hovoríte na takéto tehličky na ženách? Páči sa vám to?

Žena známeho markizáka je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram T.J.)

Viac o téme: Tomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu