Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Aha, toto je Čobejovej sestra: Každá je ÚPLNE INÁ!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (4)
Michaela Čobejová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Michaela Čobejová aktuálne odpremiérovala komédiu, kde si nielen zahrala, ale podieľala sa na jej vzniku aj producentsky. Keď svoj film uvádzala do kín, nechýbala tam ani jej setra Martina. Na prvý pohľad by však nikto netipoval, že tieto dve sú naozaj sestry...

Michaela Čobejová je dlhoročnou hereckou stálicou, mnohí si ju pamätajú z filmu ... kone na betóne či ako hlas Lucy Ewingovej zo seriálu Dallas. A za posledných 15 rokov si zahrala v mnohých seriáloch. 

Jej setra Martina sa však vybrala iným smerom – je z nej realitná agentka. No hoci sestry na sociálnych sieťach nezdieľajú veľa spoločných príspevkov, pri dôležitých udalostiach sa podporujú. 

Aha, toto je Čobejovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MP)

A tak sa aj Martina objavila na premiére filmu Smolu nosíš ty, láska, kde si Michaela zahrala nielen hlavnú úlohu, ale celý počin aj produkovala. „Som hrdá, že mám tak šikovnú sestru,” odkázala jej potom aj na sociálnej sieti. 

Pri pohľade na tieto dve ženy ale veru nikomu nenapadne stará známa veta: Akoby ich jedna mater mala. Na prvý pohľad sú totiž úplne odlišné – jedna je blondína, druhá brunetka a človeku neudrú do očí ani výrazné spoločné črty.

Aha, toto je Čobejovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MP)

Vidno však, že obe si dávajú záležať na svojom vzhľade. No kým Michaela nemá problém ukázať sa verejnosti aj bez mejkapu, Martinin profil na sieti Instagram je plný snímok, na ktorých je skvelo nalíčená a miestami vyvoláva dojem tmavovlasej verzie dokonalej bábiky Barbie. 

Aha, toto je Čobejovej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MP)

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu