Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

UTAJENÉ tehotenstvo slovenskej miss: Skrývala to pol roka a... Rovno prezradila aj pohlavie!

Tehotenstvo tajila 6 mesiacov! Zobraziť galériu (3)
Tehotenstvo tajila 6 mesiacov! (Zdroj: Instagram A.K.)

BRATISLAVA - Krásnu správu skrývala pred fanúšikmi celých 6 mesiacov! Bývalá finalistka (23) súťaže Miss Universe SR nosí pod srdcom svoje prvé bábätko. Oznámila to prostredníctvom sociálnej siete dojímavým videom. Dokonca rovno prezradila aj pohlavie!

Anabella Kollárová sa do povedomia širšej verejnosti dostala vďaka Miss Universe SR. Ročník, v ktorom hviezdila, bol o niečo výnimočnejší, než tie predtým. Spomínaná kráska sa síce prihlásila do súťaže v roku 2021, ale slovenské finále sa uskutočnilo až minulý rok v septembri.

Absolútnou víťazkou sa v tom čase stala Karolína Mihalčíková, titul I. Vicemiss si odniesla Klaudia Korlová a II. Vicemiss sa stala Mária Glatzová. V tomto ročníku sa zviditeľnili napríklad aj Virgínia Buberníková z reality šou Ruža pre nevestu či Ráchel Karnížová, ktorej meno sa momentálne spája s kauzou domáceho násilia.

UTAJENÉ tehotenstvo slovenskej miss:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

UTAJENÉ tehotenstvo slovenskej miss:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Aktuálne, 9 mesiacov po finále Anabella oznámila na svojom Instagrame radostnú novinku. Spolu s priateľom sa tešia na bábätko. Modelka to pred celým svetom dokonale tajila. Nikto nič netušil pol roka a až teraz sa to spoločne rozhodli "vykričať do sveta".

„Tento rok som dostala ten najkrajší narodeninový darček. Je to chlapec,” napísala k dojímavému videu, kde s priateľom prepichli balón, ktorý prezradil pohlavie dieťatka. Po zverejnení jej príspevku mnohí neskrývali prekvapenie. „Čožee? Gratulujem,” či „Odpadnem, gratulujem,” čudovali sa jej kamarátky. My sa taktiež pripájame ku gratuláciám!

Viac o téme: Miss Universe SRAnabella Kollárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu