Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kuriózna VOJNA v českom šoubiznise: Speváčka ŽALUJE dcéru slávneho herca... Bijú sa o MENO!

Annabelle Fárová (vľavo) plánuje podať trestné oznámanie na nevlastnú dcéru Martina Hoffmanna, Annu Žitníkovú (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Annabelle Fárová (vľavo) plánuje podať trestné oznámanie na nevlastnú dcéru Martina Hoffmanna, Annu Žitníkovú (vpravo). (Zdroj: Instagram A.Z./Tv Nova/Facebook A.F.)

PRAHA - V českom šoubiznise v týchto dňoch rezonuje skutočne kuriózna vojna. Nevlastnú dcéru herca Martina Hofmanna (41) Annu Žitníkovú (21) zrejme čaká súd. Žaluje ju speváčka Annabelle Fárová (36). Dôvodom je umelecké meno, ktoré obe používajú rovnaké. Druhá zo spomínaných na ňom síce má ochrannú známku, no hercova dcéra jej napriek tomu odporúčila, aby si ho zmenila!

Speváčka s moderátorkaa Annabelle Fárová, ktorá vystupuje pod umeleckým menom Annabelle, sa hudbe venuje už viac ako 10 rokov. A hoci jej meno nie je také zvučné, ako to Dary Rolins či Ewy Farnej, svoju základňu fanúšikov má. A nie je najmenšia.

V posledných rokoch sa jej však začali diať nepríjemné veci. Do českého šoubiznisu vstúpila ďalšia speváčka, ktorá si, rovnako ako prvá spomínaná, hovorí Annabelle. Reč je o nevlastnej dcére známeho herca Martina Hofmanna, Anne Žitníkovej. 

Martin Hoffmann
Zobraziť galériu (7)
Martin Hoffmann  (Zdroj: Tv Nova)

Rovnaké umelecké mená však pletú fanúšikov. Fárová preto požiadala Žitníkovú, aby meno, na ktoré má aj ochrannú známku, prestala používať alebo si ho upravila tak, aby ich fanúšikovia odlíšili. Nedočkala sa však kladnej odpovedi. Právnici hercovej dcéry jej odporúčili, aby si meno zmenila ona... Hoci ide o jej reálne meno, ktoré má zapísané aj v občianskom preukaze. 

A tak sa Fárová rozhodla konať. Vraj preto, aby si "bohatí ľudia" nemysleli, že im prejde všetko. „Prešla som si celkom peklom a siahla si na dno. Bála som sa to niekde povedať a potom mi došlo, že skrátka stojí za to bojovať. Ona si myslí, že keď majú peniaze, môžu všetko, ale narazila na zlý peň,“ vyjadrila s a pre Expres.cz speváčka. 

Annabelle Fárová
Zobraziť galériu (7)
Annabelle Fárová  (Zdroj: Facebook A.F.)

„Snažila som sa o dohodu, aby si meno odlíšila tak, aby bolo hneď zretelné, že nie sme jedna osoba. Jej odpoveď boal veľmi arogantná. Začali ma napádať a tvrdiť, že som si známku urobila kvôli tomu, aby som využila jej slávu, čo je samozrejme úplný nezmysel,“ pokračuje Fárová, ktorá pod svojím rodným menom tvorí už roky. 

„Po roku a pol vypisovania po právnikoch, čo ma stálo kopu peňazí, som sa už rozhodla s tým ísť von,“ prezradila. „Spisujeme žalobu, ktorú budeme podávať čo najskôr k súdu. Nie je iná možnosť. Ona si to meno dobrovoľne nezmení, bohužiaľ,“ zhodnotila známa Češka. 

„Argumentuje tým, že ja som používala priezvisko, čo je lož. Na plagátoch na koncerty, na Youtube, Facebooku, Instagrame, skrátka všade som ako Annabelle. Neustále dochádza k zámenám našich osôb, mám k tomu celú zložku, označujú ma namiesto nej, pretože mám viac fanúšikov,“ zúfa si. „Na všetko mám dôkazy a plánujem ich ukázať na súde, že som tu skutočne dlhšie. Nenechám sa niekým zastrašiť alebo vytlačiť,“ dodala. 

Anna Žitníková
Zobraziť galériu (7)
Anna Žitníková  (Zdroj: Instagram A.Z.)

Viac o téme: Martin HofmannAnna ŽitníkováAnnabelle Fárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu