Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávnostná PREMIÉRA jojkárskej novinky: Švihák Stanke, sexi NEOHRABANÝ Loj a zvodná Richterová…

Richard Stanke, Dominika Richterová a Juraj Loj na premiére seriálu Einstein Zobraziť galériu (16)
Richard Stanke, Dominika Richterová a Juraj Loj na premiére seriálu Einstein (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z nekomerčných kín v Bratislave konala premiéra novopripravovaného jojkárskeho seriálu s názvom Einstein. Nechýbali ani hlavní predstavitelia. Richard Stanke bol za riadneho šviháka. Juraj Loj, hoci neučesaný, vyžaroval sexepíl a mladá herečka Richterová bola za dámu. Veru, už dávno to nie je pojašená susedka.

Ďalšia seriálová novinka z jojkárskej dielne uzrela svetlo sveta. Včera sa totiž odohrala síce v komornej atmosfére, ale o to svornejšia premiéra nového komediálno-kriminálneho seriálu Einstein.

Slávnostné premietanie sme si nemohli nechať ujsť a aká by to bola premiéra bez hlavného predstaviteľa, ktorého stvárňuje Juraj Loj. Ten aj napriek svojmu neohrabanému štýlu, akoby práve vyšiel neučesaný z postele, vyžaroval sexepíl na všetky strany a prítomné ženské osadenstvo išlo na ňom oči nechať. Aj keď dorazil v teplákových nohaviciach a dlhé vlasy mal v cope pod šiltovkou, pôsobil mladícky a štýlovo.

Juraj Loj
Zobraziť galériu (16)
Juraj Loj  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zato Richard Stanke, hoci už má oproti svojmu hereckému kolegovi zopár rokov navyše, sa nedal zahanbiť a vzbudzoval dojem večného mladíka a šviháka. Veľmi mu pristali jeho bledé fúziky a účes v rovnakej farbe. Zvolil jednoduchý outfit v čiernom tóne, ktorý rozbil krátkym krémovým kabátom.

Richard Stanke
Zobraziť galériu (16)
Richard Stanke  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pamätáte si na kedysi v dobrom slova zmysle pojašenú Dominiku Richterovú od Susedov? Tak to už dávno neplatí a bola naozaj za dámu. Zjavne jej aj táto nová postava v spomínanom seriáli zmenila celkový imidž a aj, ako nám sama povedala, pevne verí, že ju diváci spoznajú už v inom svetle, ako len bláznivé dievčatko s výstrihom. Na túto príležitosť zvolila decentný šedý pletený rolák a ako kontrast dlhú jemnú, hodvábnu plisovanú sukňu a žiarivý úsmev k tomu.

Dominika Richterová
Zobraziť galériu (16)
Dominika Richterová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na premiére sa ukázali aj ďalší predstavitelia zo seriálu a zvučné mená zo slovenského šoubiznisu. Kto všetko prišiel, si môžete pozrieť v galérii nižšie a zmieneného Einsteina už 26. februára na TV Joj. Rozhodne sa máte na čo tešiť.

Viac o téme: Juraj LojDominika RichterováRichard Stanke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu