Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Herca Mila Kráľa brzdia financie: Hľadá si platenú prácu!

Milo Kráľ Zobraziť galériu (2)
Milo Kráľ (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Rok 2022 bol pre Mila Kráľa (47) viac negatívny ako pozitívny. Najviac u neho zarezonovala vojna a všetky veci s ňou spojené, ktoré ho veľmi frustrujú. V rozhovore ku koncu nie veľmi šťastného roka tiež priznal, že s jeho financiami to taktiež nie je ružové. Bude sa musieť porozhliadnuť po platenej práci!

Herec Milo Kráľ v tom má jasno. Na život sa pozerá bez nasadených ružových okuliarov. Rok 2022 prežíval nie veľmi šťastne, keďže bol svedkom, tak ako všetci ostatní, vypuknutia vojny na Ukrajine. Vyzerá to tak, že práve tá u neho zarezonovala najviac, pretože z vyostrenej situácie u našich susedov je veľmi sklamaný.

Herca Mila Kráľa brzdia financie: Hľadá si platenú prácu! (Zdroj: Ján Zemiar)

Momentov, ktoré za posledných 12 mesiacov stihol prežiť bolo viac negatívnych ako pozitívnych. Aj keď sa v jeho živote nájdu čriepky pekných chvíľ a radosti, akými boli napríklad koncerty s vlastnou kapelou. Je ale viac než jasné, že práve tie nie nepriaznivé si zapamätal viac.

V tomto roku sa taktiež rozhodol, že investuje do svojho bytu a čiastočne si ho zrekonštruuje. Takže našetrené peniaze odchádzali z jeho účtu len taký fukot. „Rekonštruoval som trochu byt, respektíve dal som tam spraviť pár políc a vymaľovať. A už mám vymaľované aj na účte,“ zavtipkoval.

Milo Kráľ
Zobraziť galériu (2)
Milo Kráľ  (Zdroj: Ján Zemiar)

Vyzerá to tak, že jeho plány budú na čas brzdiť financie, ktorých prísun si bude musieť v najbližšej dobe nejako zabezpečiť. „Budem sa musieť poobzerať po nejakej zaplatenej práci,“ prezradil. Najbližšie ho síce televízni diváci budú môcť vidieť v jojkárskom počine s názvom Iveta, ale potom, po akej práci sa bude Milo obzerať je na teraz otázne.

Ako sám priznal, s malou dušičkou sa pozerá na to, čo prinesie práve rok 2023. A to, čo od neho očakáva si môžete vypočuť v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Milo Kráľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu