Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Jojkársky herec konečne ukázal syna: Páni, akoby mu z oka vypadol!

Milo Kráľ Zobraziť galériu (6)
Milo Kráľ (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Milo Kráľ (44) patrí medzi najcharizmatickejších hercov slovenského filmu a divadla. Charizmu po ňom zdedil aj jeho dospelý syn. Hoci rodák zo Žiaru nad Hronom nepatrí medzi ľudí, ktorí by bežne zdieľali svoje súkromie na sociálnych sieťach, svetu sa pochválil záberom so svojím potomkom. Ten akoby mu z oka vypadol.

Sympatický herec, ktorého môžu diváci momentálne vídať na obrazovkách televízie JOJ v seriáli Hotel, si stráži svoje súkromie, a tak sa ním nechváli ani na sociálnych sieťach. Jeho fanúšikovia však vedia, že Milo Kráľ je otcom dospelého syna, ktorý sa na otca riadne podobá.

Napriek tomu, že s verejnosťou nezdieľa svoje súkromie, pre televíziu z bratislavskej Koliby urobil herec výnimku a pochválil sa fotografiou so svojím synom Jakubom Ferdinandom. Toho mal Milo Kráľ v mladom veku. Ďalší nasledovník s priezviskom Kráľ má po dvadsiatke a tento rok ho čakajú bakalárske štátnice. Mladík sa na svojho otca riadne podobá a črty jednoducho nezaprie. Po Milovi zdedil aj oči a charizmu. Veď posúďte sami.

Jakub Ferdinand podobu so slávnym otcom Milom Kráľom nezaprie.
Zobraziť galériu (6)
Jakub Ferdinand podobu so slávnym otcom Milom Kráľom nezaprie.  (Zdroj: TV JOJ/archív M.K.)

Viac o téme: Milo Kráľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu