Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIANOCE u slovenskej herečky: ŤAŽKÁ SKÚŠKA pre žalúdok a... Z tohto darčeka by ste ODPADLI - od smiechu!

Toto by hocikto nezvládol! Zobraziť galériu (3)
Toto by hocikto nezvládol! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Broňa Kováčiková to má počas Vianoc celkom perné. Spolu s partnerom Gáborom Grendelom si veľmi neoddýchnu, keďže sa počas sviatkov snažia tráviť čas ako spolu, tak aj s rodinou každého z nich. Pôvabná umelkyňa hovorí, že sú počas sviatkov "potulní" a s tým je spojená aj poriadna záťaž pre ich brušká!

Keďže najkrajší sviatok roku tradične trávia ako s Broninou, tak aj s Gáborovou rodinou, žalúdky vždy dostanú poriadne zabrať. Predsa len - viete si predstaviť, že by ste odmietli jedlo za štedrovečerným stolom u svojej maminy či nebodaj svokry?  

VIANOCE u slovenskej herečky: ŤAŽKÁ SKÚŠKA pre žalúdok a... Z tohto darčeku by ste ODPADLI - Od smiechu! (Zdroj: Ján Zemiar )

„Najprv sme u našich a potom u jeho rodičov. Gáborova rodina máva kapra, čo my nemávame. U nás je zasa filé. Ale inak tam veľa rozdielov nebadám,” prezradila pre Topky.sk herečka. „Nechávam si priestor v bruchu, snažím sa neprejesť a potom si nechávam ďalší priestor, aby som zvládla aj druhú štedrú večeru,” povedala nám so smiechom Broňa.

VIANOCE u slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Keď sme sa pýtali, čo by si najviac priala na stromček, odpovedala skromne a pokorne, ale o to krajšie. „Možno je to klišé, ale pre mňa to klišé nie je. Takže určite zdravie. Pre mňa aj celú rodinu. A lásku v kruhu rodiny. A to ostatné, keď má, tak to príde,” vyznala sa umelkyňa. 

Tá si zaspomínala aj na to, aký najpamätnejší vianočný darček dostala. A že to bol poriadny bizár! Na svedomí ho majú jej kamaráti, no hoci herečku mimoriadne pobavil, následne ho omylom odovzdala ďalej. A to bol teda poriadny trapas! Viac sa dozviete v našom rozhovore vyššie.

VIANOCE u slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Break)

Viac o téme: VianoceBroňa Kováčiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu