Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ukrivdený Minh po VYHADZOVE: Odišiel naschvál, aby farmári dostali TREST!

Minh odišiel z Farmy naschvál, aby farmári dostali trest Zobraziť galériu (3)
Minh odišiel z Farmy naschvál, aby farmári dostali trest (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA – 20-ročný Minh bol najvýraznejším účinkujúcim tohtoročnej Farmy. Jedno porušenie pravidiel za druhým. A ani hrozba od Alice ho neprinútila robiť všetko po správnosti. Dostal okamžitý vyhadzov, ale vraj odišiel naschvál. Dobre pritom vedel, že kvôli jeho odchodu potrestajú ostatných farmárov!

Kontroverzný Minh Anh Nguyen sa svojim správaním zapísal do histórie všetkých doterajších Fariem. Síce dostal druhú šancu, ale aj tú si nevážil. 20-ročnému Vietnamcovi bolo dodržiavanie pravidiel akési cudzie. Jeho drzé správanie nemalo obdoby. Alici už praskli nervy a Minh si musel okamžite zbaliť kufre a ísť domov!

Potom, ako prepásol svoju poslednú nádej zotrvať v súťaži, sám zahlásil, že odchádza. Odišiel vraj naschvál, aby si to farmári za neho celé zlízli. Aj keď duel prehrala Saška, do najnovšej Farmy X-TRA si pozvali práve škandalózneho Minha. A svojej povesti neostal nič dlžný.

Farmu vraj opustil ako víťaz a nie ako porazený. „Vedel som, že odídem. Ja som to už vlastne celý ten deň vedel, lebo som taký tvrdohlavý, že si nenechám, aby mňa niekto trestal. Povedal som si, že to nebudem rešpektovať a pôjdem preč z Farmy,“ zneli jeho prvé slová po odchode.

Ukrivdený Minh po VYHADZOVE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Počas jeho osudného dňa zvyšní farmári prehodnotili svoj postoj k nemu, keď zistili, že im vlastne horí pod zadkom. Alica im jasne dala najavo, že ak odíde, budú to práve oni, ktorých trest neminie. A tak aj bolo! Za toto vo Farme X-TRA na nich pekného slova vôbec nenašiel...

Ukrivdený Minh po VYHADZOVE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Všetci sú falošní,“ poslal im drsný odkaz. A doplnil, že sa s nimi v žiadnom prípade po skončení celej šou nestretne. „Ako som mohol byť taký naivný, každému som veril a ja som bol označený za toho najhoršieho,“ neskrýval svoje sklamanie z ostatných farmárov. Je jasné, že svoje účinkovanie v šou neľutuje a vďaka jeho nežiadúcemu správaniu sa naspäť do šou vrátili tri vypadnuté farmárky . Alex, Natália a Saška.

Viac o téme: FarmaMinh Anh Nguyen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu