Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrozný záver markizáckych Extrémnych premien: Obrovské sklamanie!

Martin Knižka Zobraziť galériu (10)
Martin Knižka (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Tučnota komplikuje ľuďom život v mnohých smeroch. V tomto prípade ale zasiahla aj do vzťahu otca a syna. Martin, ktorý sa pustil do Extrémnych premien, zažil počas svojho galavečera obrovské sklamanie!

Martin sa pustil do chudnutia pod vedením Maroša Molnára so 164 kilami. Okrem toho, že sa vysoká váha podpísala na jeho zdraví a kondícii, zasiahla aj vzťah s jeho otcom. 

Martin Knižka a Maroš Molnár
Zobraziť galériu (10)
Martin Knižka a Maroš Molnár  (Zdroj: Tv Markíza)

„Keď som začal naberať, nejako sme sa odcudzili s mojím otcom. On mi povedal, že mal by som so sebou niečo robiť a zmeniť sa, začať cvičiť. Ja som to tak nejako nebral a potom už náš vzťah akoby ochladol a viac ma ignoruje, správa sa ku mne odmerane,” prezradil záchranár, ktorý netajil, že rodičia ho kedysi viedli k aktívnemu spôsobu života. „Chápem to, že asi je sklamaný z toho, kam som sa ja dostal,” dodal. 

Údajne išlo o otcov spôsob, ako syna donútiť k činom. „Je to taký stratený čas s otcom. Sú to zahodené roky, čo spolu nefungujeme ako otec a syn. Je tam stále to, že: Si to posral,” banoval pred kamerami Martin.

A zaprisahal sa, že to zmení: „Chcem mu dokázať týmto všetkým, že ja sa dokážem zmeniť, aby bol náš vzťah taký, aký bol pred pár rokmi. Toto je jeden z dôvodov, prečo toto podstupujem, lebo chcem, aby bol na mňa pyšný. Chcem odkázať svojmu otcovi, že nie je to so mnou také márne, ako si myslí, že to zvládnem a že nebudem pre neho len sklamaním.”

Hrozný záver markizáckych Extrémnych
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Šancu na zlepšenie vzťahu videl východniar v závodoch na Lanzarote, kam išiel spolu s trénerom. Lenže nevyšlo to. „Čo sa týka otca, chcel som, aby tam šiel so mnou, aby tam bol so mnou na mojom životnom preteku, ale nedal sa prehovoriť, nechce tam ísť. Som z toho sklamaný,” prezradil. 

Hrozný záver markizáckych Extrémnych
Zobraziť galériu (10)

„Mrzí ma to, že tatík tu nie je s nami. Najprv mi to sľúbil, že tu bude v tento deň so mnou. Tešil som sa na to a proste na poslednú chvíľu povie, že nejde. To sa nerobí,” dodal neskôr sklamane. A tak mali jeho veľké chvíle trochu trpkú príchuť...

Hrozný záver markizáckych Extrémnych
Zobraziť galériu (10)

Hrozný záver markizáckych Extrémnych
Zobraziť galériu (10)

Viac o téme: Extrémne premeny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu