Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

PRVÝ SEX na Farme: ROZDALI si to v spoločnej spálni... Pristihli ich kamery aj spoluhráčka!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - A je to tu! Takmer v každej jednej sérii markizáckej Farmy si skôr či neskôr padol do oka minimálne jeden párik súťažiacich, ktorých zlákalo... volanie divočiny. A aktuálna séria populárnej reality šou nie je výnimkou. "Hupsli" na to títo dvaja!

Uplynulo len niekoľko dní, odkedy na statok prišli šiesti pomocníci, medzi nimi aj tri kočky - Patrícia, Saša a Češka Dagmar. Práve do nej sa zapozeral pracovitý Michal, ktorý priznal, že túžil po žene, ktorá hovorí českým jazykom. Krátko po prvom stretnutí prišlo nežným dotykom, absolvovali dokonca aj spoločnú noc vo farmárskom domčeku. 

PRVÝ SEX na Farme:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Avšak, nedošlo k ničomu viac než bozkom a zvádzaniu. Dagmar dokonca naznačila, že by bola rada, keby s Michalom trošku spomalili. No zdá sa, že spomalením myslela skôr zrýchlenie. Ako vyšlo najavo vo včerajšej epizóde, hrdličky majú za sebou prvý sex a došlo k nemu v spoločnej spálni, ktorú zdieľajú s ostatnými farmármi.

PRVÝ SEX na Farme:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Okrem toho, že ich zachytili prítomné kamery, nevyžiadaným svedkom párenia sa stala aj súťažiaca Mafi. „Ako som išla do tej spálne, nejako mi tam baterka zasvietila na Dagy a Miška. A ona tam do pol kolien bola vyzlečená, zboku, že si to dávali na bok,” prezradila v dokrúke temperamentná tmavovláska. 

„Takže, asi máme prvý sexík na Farme,” zamýšľala sa Mafi a jej slová potom potvrdili aj zábery z kamier v spálni. „Moje očká zbystrili niečo, čo asi vidieť nemali. Aj bolo počuť sem-tam, že „ticho, ticho,“ a zrazu „ah,“ smiala sa farmárka, ktorá na tento moment na statku asi len tak ľahko nezabudne. A Dagmar, Mišo a zvyšok Slovenska, ktorý sa díval na televíziu, zrejme tiež nie... 

Viac o téme: SexMichalFarmaDagmar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu