Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nechutné vystúpenie v Talente: Šou PLNÁ krvi a... Od TOHTO odvrátite zrak aj VY!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Dnes sa na jojkárskych obrazovkách, ako každú nedeľu objaví šou Česko Slovensko má talent. Porotcovia znovu hľadajú talenty, ktoré ich dostatočne ohúria, aby mohli s radosťou vysloviť štyrikrát áno. Tento raz im vystúpenie jedného zo súťažiacich dá poriadne zabrať. Uvidia nechutné číslo, ktoré určite dostane aj vás!

Porotcov šou Česko Slovensko má talent už prekvapí naozaj málo, čo. Na to, aby ostali bez slov, musia súťažiaci predviesť jedinečné číslo, ktoré ešte doposiaľ nemali možnosť nikde vidieť. V predchádzajúcich kolách boli svedkami toho, čo v Talente ešte nebolo. Niektoré vystúpenia ich očarili natoľko, že získali aj povestný zlatý buzzer. Ale toto vystúpenie svojou nechutnosťou určite dostane aj vás!

Česko Slovensko má talent Golem Richter (Zdroj: TV JOJ)

Presnejšie pôjde o číslo súťažiaceho s menom Golem Richter, ktorý je celosvetovo známy tým, že má silnejší hryz než samotný aligátor. Už len táto informácia je dostatočne prekvapivá. Predsa, nie každý dokáže uhryznúť takou silou, akou disponuje toto veľké zviera. Jeho silná čeľusť je dokonca zapísaná aj medzi Guinessove rekordy. Svoju jedinečnosť prišiel ukázať divákom a odhodlal sa postaviť pred porotu. Doslova jej dal zabrať!

Nechutné vystúpenie v Talente:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Golem predviedol šokujúce číslo, pri ktorom začali odvracať zrak aj samotní porotcovia. V zákulisí bolo poriadne napätie a prekryté oči mali všetci, dúfajúc, že súťažiaci dokončí svoje vystúpenie bez akejkoľvek ujmy na zdraví. Nebolo im všetko jedno! V jednej sekunde sa všetko zmenilo. Počas predvádzania šou si ublížil a na pódiu bolo plno krvi.

Nechutné vystúpenie v Talente:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

To, ako to celé dopadne a či toto nechutné vystúpenie dostalo šancu sa dozviete už dnes večer o 20:30 na Jojke.

Viac o téme: Česko Slovensko má Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu