Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Veľká zmena v Televíznych novinách: Markíza PRIDALA moderátorský pár… TOTO je nová dvojica!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Televízia Markíza sa rozhodla priviesť do svojej spravodajskej relácie nové tváre. V Televíznych novinách zahviezdi krásna Zuzana Čimová (26) a bývalý šporťák Daniel Očenáš (43).

Hovorí sa, že zmena je život a tak isto to platí aj v šoubiznise. Občas je dobré priniesť takpovediac nový vietor do plachiet a v tomto prípade sú to nové tváre v markizáckych Televíznych novinách.

Televízia Markíza zaradila do svojho večerného spravodajstva novú dvojicu. V úlohe nežnej polovičky zahviezdi mladučká Zuzana Čimová, ktorú diváci už mohli vidieť v Teleráne po boku Matúša Krnčoka a taktiež bola moderátorkou Televíznych novín o 12-tej. Jej posun sa udial celkom rýchlo a priniesol vskutku pozitívne ohlasy. Včera sa po prvýkrát objavila už aj vo večernom vysielaní. 

Veľká zmena v Televíznych
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.Č.)

Po jej boku zasadol k moderátorskému pultu Daniel Očenáš, ktorý dlhšie pôsobil ako redaktor v Športových novinách. Práve on je v tejto dvojici tým ostrieľanejším elementom, keďže v Markíze je už vyše 20 rokov.

Veľká zmena v Televíznych
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.O.)

Reakcie od divákov na seba nenechali dlho čakať a boli naozaj rôzne. „Konečne nové tváre, mali by vymeniť aj ostatných,“ napísala Anna na markizáckom profile na Faceboku. „Pani Čimová bola výborná, podala to profesionálne, žiaľ, on sa pri nej stratil, nevynikol. Vôbec mi tam nezapadol,“ vyjadrila sa zas iná diváčka. Nuž, nie vždy sa dá vyhovieť všetkým. Každopádne sú určite oživením a spestrením. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu