Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

RAKETOVÝ postup: Táto žena zamiešala karty v markizáckych Televíznych novinách!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Nová žena po boku Viktora Vinczeho! Televízia Markíza počas leta urobila zmeny vo svojej spravodajskej relácii. A od septembra bude zase všetko inak. Nováčik vytlačil markizácku stálicu!

Letné zmeny bývajú v televíznej štruktúre nevyhnutné. Mnohí redaktori si čerpajú dovolenky, a tak šancu dostávajú aj mladšie tváre. Počas leta v Záhorskej Bystrici pridali medzi spravodajcov dvojicu v zložení Zuzana Čimová a Daniel Očenáš. 

Daniel Očenáš a Zuzana Čimová
Zobraziť galériu (4)
Daniel Očenáš a Zuzana Čimová

A s koncom prázdnin sa zo spravodajskej relácie nevytratia. Hlavne v prípade Čimovej môžeme povedať, že ide takpovediac o raketový postup. Len v máji 2021 ju Markíza predstavila ako novú moderátorku Telerána a už po roku sa presunula do spravodajstva, konkrétne do poludňajších Televíznych novín. 

A letné zaskakovanie v hlavnom spravodajstve sa teraz mení na stály džob! Ako informuje portál markiza.sk, od 1. septembra 2022 sa Zuzka stáva stabilnou tvárou večerných Televíznych novín o 19.00 h, kde vytvorí moderátorskú dvojicu s Viktorom Vinczem. 

RAKETOVÝ postup: Táto žena
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Z.Č.)

"Vytlačila" tak Danicu Nejedlú, na ktorú boli diváci zvyknutí po Viktorovom boku najčastejšie. Tá sa bude venovať správam o 17:00, kde sa bude striedať s Danielom Očenášom. 

Okrem toho sa už bude na obrazovkách objavovať aj Lenka Vavrinčíková, ktorá pred časom odišla na materskú dovolenku. Vybrala si však menej náročné poludňajšie spravodajstvo o 12:00. 

„Zuzke veľmi držím palce. Má všetky predpoklady na to, aby sa stala jednou z najlepších spravodajských moderátoriek na našom trhu. Lenka sa pomaly vracia z materskej, vítame ju na pozícii moderátorky Televíznych novín 12, našej kľúčovej dennej relácie. A Dano je už rokmi ostrieľaný pred kamerou, vždy inklinoval k domácemu a zahraničnému spravodajstvu. Teraz sa mu sen splnil. Verím, že ho táto nová rola bude napĺňať a rýchlo si získa priazeň u divákov popoludňajších Televíznych novín,“ okomentoval nastávajúce zmeny Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky skupiny Markíza.

Viac o téme: Televízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu