Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

MEGA premena gaučane Koščovej: KILÁ NAVYŠE sú fuč… Pozrite, aká je ŠTÍHLA!

Z Katky Koščovej je dnes iná žena.
Z Katky Koščovej je dnes iná žena. (Zdroj: RTVS)

PREŠOV - Už v novembri minulého roka sme na Topkách upozornili na zmenu Katky Koščovej (40). Speváčka z Prešova sa rozhodla zatočiť s kilami navyše. A už vtedy vyzerala super. No dnes jej ručička na váhe evidentne ukazuje ešte menej. Pozrite, aká je z nej štíhla kočka!

Katka Koščová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka prvej sérii speváckej šou SuperStar. Odtiaľ si okrem výhry odniesla aj prezývku Gaučaňa. Hudbe sa venuje dodnes, no keďže tej menej komerčnej, aj v médiách ju vídať a počuť pomenej.

Galéria: Katarína Koščová

So svojimi fanúšikmi je však v pravidelnom kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. A práve tam sa najnovšie pochválila fotkou, ktorá doslova vyrazila dych. Tmavovláska bola totiž v posledných rokoch ženou oblejších tvarov. No to je teraz minulosťou.

S kilami navyše sa rozhodla zatočiť a to sa jej evidentne podarilo. Z dvojnásobnej maminy je dnes štíhla kočka. A všimli si to aj jej priaznivci. „Katka, vyzeráš skvele. Ako si to dokázala?“ pýtal sa jeden z nich a my súhlasíme. Katka, vyzeráš úžasne!

 

Viac o téme: Katarína Koščová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu