Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Česká herečka prehovorila o STRACHU ZO SMRTI: Som v DEPRESII... Každé ráno PLAČEM pred zrkadlom!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Tv Prima)

PRAHA - Herečka, komička a speváčka Iva Pazderková (42) patrí k najobľúbenejším osobnostiam českého šoubiznisu. Ryšavka pritom ako jedna z mála otvorene hovorí o svojich psychických problémoch, ktoré boli na pretrase aj počas toho, ako súťažila v šou Survivor. A hoci sa snaží zo všetkých síl, usilovne pracuje a venuje sa aj športu, priznáva, že stále bojuje s veľkými úzkosťami i depresiami.

Iva aktuálne priznala, že má mimoriadne temné myšlienky ohľadom svojho veku. „Vek nie je iba číslo. Ja som úplne v depresii. Nie som vyrovnaná s vekom,” prezradila herečka Honzovi Dědkovi v jeho talk show na TV Prima. „Každé ráno plačem pred zrkadlom. Bojujem s pocitom, že končím. Štatisticky som za polovicou. To je strašné,” opísala svoje pocity 42-ročná umelkyňa. 

Česká herečka prehovorila o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram I.P.)

Hoci mnohí hovoria, že život začína po štyridsiatke, ona tento názor vôbec nezdieľa a zjavne si myslí, že ju už nič lepšie nečaká. „Hovorí sa, že po štyridsiatke to všetko začína. Tak za prvé to veľmi bolí. A čo ako konkrétne začína? Začína peklo, začína koniec,“ zaskočila herečka všetkých prítomných svojimi úprimnými pocitmi. 

Nedávno mala príležitosť nakrútiť film s ikonickou Ivou Janžurovou. Avšak s ohľadom na to, ako vníma svoje starnutie, napokon zjavne nemá až tak veľkú radosť z toho, na čo sa dala. „Jediné blbé je, že som tam veľmi naturálna. Ja neznášam líčenie, ale je to katastrofa. Pazderková s ksichtom v 40+ na veľkom plátne. Myslela som si, že budem mať radosť, ale ako to prišlo neskoro, potom to vidíš… je to na zváženie,” dodala otvorene Iva. 

Česká herečka prehovorila o
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: DepresieIva Pazderková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu