Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šok pre Sisu Sklovskú: Urážka od vlastných spolužiakov!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (2)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: YouTube/Zvedavá Zuza)

BRATISLAVA - Speváčka a muzikálová herečka Sisa Lelkes Sklovská pôsobí v šoubiznise už naozaj dlhé roky. Ako sama tvrdí, vôbec sa ale za ten čas ako človek nezmenila. O to horšie jej padli slová jej spolužiakov.

Sisa Lelkes Sklovská po štúdiu operného spevu pôsobila na viacerých zahraničných scénach a v 90. rokoch žila v Prahe, kde hrala vo viacerých muzikáloch. 

Galéria: Sisa Lelkes Sklovská

Verejne známa a populárna je teda už desiatky rokov. Ako však sama tvrdí, nijako ju to nezmenilo. „Vždy som bola normálna a ostanem normálna,” povedala kolegyni Zuzane Vačkovej v jej relácii Zvedavá Zuza. 

A s istým sklamaním v hlase uviedla, čo zažila so svojimi vlastnými spolužiakmi zo strednej školy. „Vie ma hrozne naštvať – aj ma naštvalo, že moji spolužiaci z gymnázia, keď ma stretli niekde na ulici, alebo keď sme mali stretávku, na ktorú sa mi podarilo ísť nedávno po 35 rokoch, tak oni sa ma pýtali: A ty sa s nami ešte vôbec budeš baviť?” prezradila Sisa a dodala: „To ma urazilo... Mňa to normálne urazilo, hovorím: Čo ste sa zbláznili?  Veď ja som taká, aká som bola navždy zostanem. Ja neviem byť vôbec ani iná.” 

To vzápätí potvrdila aj samotná Zuzana, ktorá s ňou hrá napríklad v muzikáli Mamma Mia: „Čo ste sa zbláznili? Veď Sisa je normálna baba! To, že ťa nejakí ľudia na ulici poznajú, s tebou vôbec nič nerobí.”

Šok pre Sisu Sklovskú:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Zvedavá Zuza)

Viac o téme: Sisa SklovskáSisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu