Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Víťazka (23) markizáckej Talentmánie bojuje s RAKOVINOU: Mrazivé FOTO po prvej operácii!

Patrícia Janečková vyhrala markizácku Talentmániu. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Janečková vyhrala markizácku Talentmániu. (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Operná speváčka Patrícia Janečková (23) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej šou Talentmánia, ktorú vyhrala. Talentovanú Slovenku však v týchto dňoch z pódií stiahla zákerná choroba. Začiatkom februára informovala fanúšikov, že bojuje s rakovinou prsníka. Má za sebou prvú operáciu... Podelila sa o mrazivú fotografiu z nemocničného lôžka!

Patrícia Janečková si v roku 2010 získala srdcia Slovákov, keď zahviezdila v markizáckej šou Talentmánia. Odvtedy sa opernému spevu venuje naplno. Spievala dokonca aj po boku božského Karla Gotta. Aktuálne však jej profesionálne aktivity museli ísť bokom. Talentovaná kráska totiž začiatkom februára prezradila, že bojuje s rakovinou. 

„Drahí priatelia, tento rok mal byť plný krásnych koncertov a divadelných predstavení. Všetko je inak. Pred pár dňami som od lekárov zistila, že ma čaká veľký boj,“ priznala na svojom Facebooku. „Rakovina bola, je a bude medzi nami. A aj keď som si vždy myslela, že mladosť rovná sa zdravie, nie je to tak. Výsledky biopsie ukázali zhubný nádor v prsníku,“ uviedla Patrícia. 

Mladá Slovenka sa však rozhodne nevzdáva a zákernej chorobe sa postavila čelom. Aktuálne má za sebou prvú operáciu. A v utorok zverejnila mrazivú fotku priamo z nemocničného lôžka. „Dnes je Medzinárodný deň žien. Oslávim to trochu inak... Buďme silné, dievčatá! Bola som na malej operácii, vďaka ktorej bude aplikácia chemoterapie pohodlnejšia a moje žily už nebudú trpieť,“ napísala k zákroku.

Aktuálne ju tak čaká intenzívna liečba chemoterapiami a po nich ďalšia operácia. „Mastektómia ma čaká až po absolvovaní celej chemoterapie, takže o pol roka,“ prezradila otvorene svojim fanúšikom. Patrícii prajeme veľa síl a skoré uzdravenie!

Viac o téme: Patrícia JanečkováTalentmánia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu