Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozdiel IBA dvoch rokov: Takto slovenskú speváčku zmenila rakovina!

Patrícia Janečková Zobraziť galériu (3)
Patrícia Janečková (Zdroj: Instagram PJ)

BRNO - Rakovina je naozaj zákerná choroba a týka sa aj mladých ľudí. Aktuálne s ňou bojuje aj niekdajšia víťazka markizáckej Talentmánie Patrícia Janečková, ktorá má len 24 rokov...

Patrícia Janečková si vypočula krutú diagnózu začiatkom februára a krátko nato informovala aj svojich fanúšikov. „Aj keď som si myslela, že mladosť rovná sa zdravie, nie je to tak. Výsledky biopsie ukázali zhubný nádor v prsníku,” uviedla vtedy speváčka, ktorá následne v júni oslávila 24 rokov. 

Rozdiel IBA dvoch rokov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PJ)

V lete potom podstúpila mastektómiu, čo znamená odobratie mliečnej žľazy, zvyčajne aj s celým prsným dvorcom a bradavkou. A dokonca neváhala zverejniť, aké stopy to zanechalo na jej tele. Mesiac po operácii sa nechala nafotiť a záber zdieľala na sociálnej sieti Instagram. 

Ako vidno, choroba jej pridala jazvy a pripravila ju o korunu krásy. Už pred touto operáciou zverejnila Patrície záber, na ktorom bola úplne holohlavá. Ako vtedy priznala, odvahu na to, aby s tým vyšla na verejnosť, naberala niekoľko mesiacov. 

Hoci rakovina znamená mnoho bolesti a nepríjemných stavov, veľa pacientov, najmä tých mladých, vníma citlivo práve stratu vlasov. Je to niečo, s čím sa vyrovnávajú len veľmi ťažko. Veď v priebehu niekoľkých týždňov akoby sa zmenili na iného človeka. 

Aj Janečková si teraz zaspomínala, ako vyzerala pred dvomi rokmi a čo vidí v zrkadle teraz. 

Rozdiel IBA dvoch rokov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PJ)

Samozrejme, najpodstatnejšia je zdravotná stránka. A fanúšikovia navyše Patríciu uisťujú, že je nádherná aj vo svojej novej podobe. 

Viac o téme: Patrícia Janečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu